EUROBASKET

Οι δώδεκα της Σλοβενίας, που θα βρεθούν στον δρόμο της Ελλάδας

Οι δώδεκα της Σλοβενίας, που θα βρεθούν στον δρόμο της Ελλάδας

Ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ ανακοίνωσε τους δώδεκα (12) παίκτες που θα έχει μαζί του στο Eurobasket, στην τελευταία μεγάλη διοργάνωση στην οποία θα δώσει το "παρών" ο Γκόραν Ντράγκιτς.

Μία - μία, οι ομάδες του Eurobasket ανακοινώνουν τους παίκτες που θα έχουν στις τάξεις τους για τη φετινή μεγάλη διοργάνωση. Μπορεί μάλιστα η Γαλλία να πηγαίνει... κόντρα στο ρεύμα (λόγω συνθηκών), αλλά ο κανόνας επιβεβαιώθηκε την Κυριακή (27/8) λόγω της Σλοβενίας.

Η αντίπαλος της Εθνικής Ανδρών στον Α' Όμιλο του Eurobasket ενημέρωσε για τους δώδεκα παίκτες που θα βρεθούν στο Ελσίνκι, παλεύοντας για την πρόκριση στους "16". Φυσικά μέσα βρίσκεται ο Άντονι Ράντολφ, που θα αποτελέσει τον "νατουραλιζέ" της Σλοβενίας στη διοργάνωση, όπως επίσης ο Γκόραν Ντράγκιτς. Για τον 31χρονο γκαρντ οι αγώνες που έρχονται θα έχουν ξεχωριστή σημασία, αφού θα πρόκειται για τους τελευταίους της εθνικής του καριέρας, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος πριν από μερικές ημέρες .

Από την άλλη, το ντεμπούτο του σε μεγάλη διοργάνωση με τη φανέλα της Σλοβενίας θα κάνει ο Λούκα Ντόντσιτς, που θα πάρει ακολούθως τα σκήπτρα από τον Γκόραν Ντράγκιτς.

Συγκεκριμένα, ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ επέλεξε τους: Άντονι Ράντολφ (Ρεάλ Μαδρίτης), Μάτιτς Ρέμπετς (Κρκα), Γκόραν Ντράγκιτς (Miami Heat), Αλεκσέι Νίκολίτς (Μπάμπεργκ), Κλέμεν Πρέπελιτς (Παρί Λεβαλουά), Έντο Μούριτς (Μπάνβιτ), Γιάκα Μπλάζιτς (Ανδόρα), Γκάσπερ Βίντμαρ (Μπάνβιτ), Σάσα Ζάγκορατς (Σοπρόν), Ζίγκα Ντίμετς (Κρκα), Βλάτκο Τσάντσαρ (Μέγκα Λεκς) και Λούκα Ντόντσιτς (Ρεάλ Μαδρίτης).

Οι δώδεκα της Σλοβενίας, που θα βρεθούν στον δρόμο της Ελλάδας
TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ