EUROBASKET

Ο Τελέτοβιτς εμπιστεύεται τον Ιβάνοβιτς

Ο Τελέτοβιτς εμπιστεύεται τον Ιβάνοβιτς
COPYRIGHT 2014, SPORTSPORT HTTP://SPORTSPORT.BA

Ο Μίρζα Τελέτοβιτς ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη της Βοσνίας επί της Σουηδίας, σε φιλικό προετοιμασίας. Τι είπε για τον ομοσπονδιακό προπονητή, Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Μετά το 89-64 της Βοσνίας επί της Σουηδίας, σε ματς που διεξήχθη στη Zenica Arena παρουσία 4000 φιλάθλων (τα έσοδα διατέθηκαν στους πληγέντες από τις πλημμύρες), ο Μίρζα Τελέτοβιτς εξήγησε πως "ο Ιβάνοβιτς με πιέζει καθημερινά, ώστε να βρω τη φόρμα μου το συντομότερο δυνατό".

Ο αρχηγός της ομάδας και αγαπημένο παιδί του νέου κόουτς του Παναθηναϊκού (εκείνος πρότεινε τον Ιβάνοβιτς στην ομοσπονδία της Βοσνίας&Ερζεγοβίνης) ήταν εκτός, λόγω της ασφάλισης που έχουν πληρώσει οι Βόσνιοι για τον NBAer (παίζει στους Νετς) και διαρκεί για 35 ημέρες.

Έκανε την πρώτη του εμφάνιση, με 18 πόντους που αφορούσαν και τρία τρίποντα, για να γνωρίσει την αποθέωση. Σε αυτά που είχε να πει ήταν ότι "είναι πάντα ευχάριστο να παίζεις για τη χώρα σου και ακόμα καλύτερο, όταν νικάς. Χρειάζομαι χρόνο για να βρω τον εαυτό μου, αλλά ο Ντούσκο με πιέζει προς αυτήν την κατεύθυνση".

Ο ομοσπονδιακός κόουτς εξήγησε ότι " δείξαμε πως βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο. Κάνουμε αργά βήματα, αλλά είναι σταθερά. Υπάρχουν ακόμα πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε, αλλά έχουμε το χρόνο έως ότου αντιμετωπίσουμε τους Μεγάλη Βρετανία και Ισλανδία" για τα προκριματικά του Eurobasket 2015. Για την ιστορία, ο Γιουσούφ Νούρκιτς (επιλογή των Μπουλς, στο Νο16 του τελευταίου ντραφτ) πρόσθεσε 14π.

Οι Σουηδοί προηγήθηκαν 12-21, πριν σηκώσει ο Ιβάνοβιτς από τον πάγκο τους Τελέτοβιτς και Νούρκιτς και απολαύσει το 36-35, της β' περιόδου.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ