EUROBASKET

Ο Χεζόνια "έκλεισε την πόρτα" στην Κροατία

Ο Χεζόνια "έκλεισε την πόρτα" στην Κροατία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάριο Χεζόνια μίλησε τουρκική ιστοσελίδα, ενημερώνοντας πως δεν προτίθεται να δώσει το "παρών" στο EuroBasket αφού προτιμά να παραμείνει στις ΗΠΑ για να δουλέψει σε ατομικό επίπεδο με τους Orlando Magic.

Χωρίς τον Μάριο Χεζόνια θα παραταχθεί η Κροατία στο EuroBasket του Σεπτεμβρίου, όπως ενημέρωσε ο ίδιος. Ο γκαρντ των Orlando Magic μίλησε σε τουρκική ιστοσελίδα για την παρουσία του στους "Μάγους" και τα μελλοντικά σχέδιά του, πετώντας τη βόμβα σχετικά με την παρουσία του στη "χρβάτσκα".

" Δεν πιστεύω πως θα είμαι στο EuroBasket, έχω ένα μακρύ καλοκαίρι με το Orlando: προπονήσεις και όλα αυτά. Δεν πρόκειται να το συζητήσω τώρα, αλλά δεν πιστεύω ότι θα παίξω στην εθνική ομάδα φέτος", εξήγησε σε σχετική ερώτηση, προκαλώντας μια μικρή αναστάτωση στη χώρα του. Κι αυτό γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για έναν από τους παίκτες στους οποίους στηρίζεται τα τελευταία χρόνια η Κροατία.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η Κροατία έχει πολλούς ακόμη παίκτες στο ΝΒΑ, από τους οποίους περιμένει να εισπράξει διαφορετική απάντηση. Οι Ντάριο Σάριτς, Ίβιτσα Ζούμπατς, Ντράγκαν Μπέντερ και Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς είναι οι πιο... επιφανείς εκπρόσωποι της χώρας στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη, κι αυτοί που αποτελούν τη βάση της για το παρόν και το μέλλον.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ