EUROBASKET

Ο Βαλαντσιούνας "έσπασε" τη μαυρίλα στο "Κεμάλ Ατατούρκ"

Ο Βαλαντσιούνας "έσπασε" τη μαυρίλα στο "Κεμάλ Ατατούρκ"

Η αποστολή της Λιθουανίας πέταξε από την Κωνσταντινούπολη το μεσημέρι της Κυριακής (10/9), με τα πρόσωπα των μελών της να καταδεικνύουν την απογοήτευση και την στεναχώρια για τον αποκλεισμό από το Eurobasket.

Η ήττα από την Ελλάδα στους "16" του Eurobasket έβαλε πολύ γρήγορα τον επίλογο στην ιστορία της Λιθουανίας στη φετινή διοργάνωση. Μετά από δύο διαδοχικά ασημένια μετάλλια (σε Σλοβενία και Γαλλία), η "Λιέτουβα" υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει πολύ νωρίς το Eurobasket, με την αποστολή της ομάδας να επιβιβάζεται στο αεροπλάνο της επιστροφής στη χώρα, το μεσημέρι της Κυριακής (10/9).

Όπως αναφέρει μάλιστα το Lrytas , που βρέθηκε στο "Κεμάλ Ατατούρκ", ουδείς από τους παίκτες είχε διάθεση για κουβέντες, με τους δώδεκα που συμμετείχαν στο Eurobasket να διασπώνται σε μικρές ομάδες και να κάθονται ξεχωριστά στην αναμονή, για την πτήση της ομάδας. Μοναδική εξαίρεση ο Γιόνας Βαλαντσιούνας, ο οποίος άφησε προς στιγμήν την στεναχώρια του στην άκρη, για να βγει κάποιες φωτογραφίες με μικρούς θαυμαστές του, που τον εντόπισαν στο αεροδρόμιο.

Προφανώς ουδείς μίλησε στους δημοσιογράφους που περίμεναν την αποστολή στο "Κεμάλ Ατατούρκ".

Photo Credits: FIBA

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ