EUROBASKET

Ο Τεόντοσιτς μίλησε για την απουσία του από το EuroBasket

Serbia's Milos Teodosic (4) reacts after making a three-point basket during a quarterfinal round basketball game against Croatia at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, Aug. 17, 2016. (AP Photo/Charlie Neibergall)
Serbia's Milos Teodosic (4) reacts after making a three-point basket during a quarterfinal round basketball game against Croatia at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, Aug. 17, 2016. (AP Photo/Charlie Neibergall) AP

Μία μέρα μετά την ανακοίνωση της απουσίας του Μίλος Τεόντοσιτς από το EuroBasket, ο 30χρονος πλεϊμέικερ εξήγησε τι συνέβη και γιατί δεν θα μπορέσει τελικά να ενισχύσει τη Σερβία.

Η απουσία του Μίλος Τεόντοσιτς από το EuroBasket δεν ήταν ακριβώς αναπάντεχη (δεδομένων των προβλημάτων που αντιμετωπίζει σε αχίλλειο και γάμπα από τον χειμώνα), αλλά έφεραν... πικρία στις τάξεις της Σερβίας. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ανακοίνωσε τα άσχημα μαντάτα λίγο μετά την επιβλητική νίκη επί της Γερμανίας , βάζοντας τέλος στην παραφιλολογία σχετικά με τον 30χρονο πλεϊμέικερ, ο οποίος τη νέα αγωνιστική περίοδο θα φοράει τη φανέλα των Los Angeles Clippers.

Μία μέρα μετά την ανακοίνωση της απουσίας του λοιπόν, ο Μίλος Τεόντοσιτς τοποθετήθηκε επί προσωπικού για το θέμα, εξηγώντας πως έχει η κατάσταση μέσω γραπτής δήλωσης. Σε αυτή αναφέρει πως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει αποδείχθηκε πιο σοβαρό απ ότι περίμενε και πως δεν κατάφερε να είναι έτοιμος για το μεγάλο ραντεβού, παρά το γεγονός πως τον βοήθησαν ακόμη κι οι άνθρωποι της νέας του ομάδας.

" Αφού μίλησα με τον γιατρό και τον προπονητή της εθνικής ομάδας, συνειδητοποίησα πως φέτος δεν θα μπορούσα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου, παρότι είχα μεγάλη επιθυμία για να το κάνω. Το πρόβλημα που έχω είναι μεγαλύτερο από αυτό που νόμιζα. Πρέπει να πω ότι ο φυσικοθεραπευτής των Los Angeles Clippers ήρθε στη Σερβία για να με βοηθήσει να επιστρέψω πιο γρήγορα στην δράση, προκειμένου να είμαι σε θέση να αγωνιστώ στο EuroBasket. Δυστυχώς όμως, μετά από τις εξετάσεις που έκανα, τόσο εγώ όσο και οι γιατροί, καταλάβαμε πως δεν θα ήμουν σε θέση να ανακάμψω αφού η αποθεραπεία μου θα πάρει περισσότερο απ ότι περιμέναμε. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι εξαιρετική, υπάρχει ποιότητα και φυσικά υποστηρίζω την ομάδα", σημείωσε χαρακτηριστικά ο 30χρονος πόιντ γκαρντ.

AP Photo/Charlie Neibergall

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ