EUROBASKET

Ο Σατοράνσκι κέρδισε τον Βέσελι

Ο Σατοράνσκι κέρδισε τον Βέσελι

Για τρίτη σερί χρονιά, ο Τόμας Σατοράνσκι αναδείχθηκε ο κορυφαίος Τσέχος παίκτης, αφήνοντας με τη... χαρά της συμμετοχής τον Γιαν Βέσελι. Στην τρίτη θέση ο Πάβελ Πούμπρλα της Ομπαντόιρο.

Από τη στιγμή που μεταγράφηκε στην Μπαρτσελόνα, οι "μετοχές" του έχουν πάρει την ανιούσα. Μπορεί να μην γεύτηκε τη χαρά της κατάκτησης κάποιου τίτλου τη χρονιά που πέρασε, αλλά ο Τόμας Σατοράνσκι είναι... και με τη βούλα ο βασικός πλεϊμέικερ των "μπλαουγκράνα".

Μαζί κι ο κορυφαίος Τσέχος μπασκετμπολίστας, όπως ανακοινώθηκε από την ομοσπονδία. Ο 23χρονος πόιντ γκαρντ κέρδισε τον σχετικό τίτλο για τρίτη σερί χρονιά, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Γιαν Βέσελι της Φενέρμπαχτσε και στην τρίτη τον Πάβελ Πούμπρλα της Ομπαντόιρο. Κι αφού πρώτα ευχαρίστησε όσους τον ψήφισαν, είπε πως " δεν θα... στεναχωρηθώ αν μια χρονιά έρθω δεύτερος". Προφανώς με σαρκαστική διάθεση.

Επί τη ευκαιρία, θυμίζουμε πως η Τσεχία βρίσκεται στον δ' όμιλο του Eurobasket (της Ρίγα), με την Εσθονία, το Βέλγιο, τη Λετονία, τη Λιθουανία και την Ουκρανία.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ