EUROBASKET

Ο Ροντρίγκεθ στα χνάρια του Γιούλ

Ο Ροντρίγκεθ στα χνάρια του Γιούλ
INTIME SPORTS

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ ακολουθεί το... παράδειγμα του Σέρχιο Γιούλ, αφού απόψε (15/8) θα φτάσει τις εκατό εμφανίσεις με τη φανέλα των "φούριας ρόχας", στο φιλικό της Ισπανίας με την Πολωνία.

Η προετοιμασία της Ισπανίας για το Eurobasket συνδυάζεται από πολλά ρεκόρ. Όχι ομαδικής, αλλά ατομικής φύσης. Η αρχή έγινε με τον Φελίπε Ρέγιες που θέλει να γίνει το Νο2 σε συμμετοχές στην ιστορία των "φούριας ρόχας" (πίσω μόνο από τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο), κι η συνέχεια δόθηκε από τον Σέρχιο Γιούλ , ο οποίος την Τρίτη (11/8) έγινε 100άρης.

Το κλαμπ των παικτών που φτάνουν σε τριψήφιο αριθμό συμμετοχών με την εθνική ομάδα της Ισπανίας όμως, θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο απόψε. Βλέπετε, στο φιλικό με την Πολωνία θα είναι η σειρά του Σέρχιο Ροντρίγκεθ να φτάσει τις εκατό (100) εμφανίσεις. Ο "μούσιας" της ομάδας του Σέρτζιο Σκαριόλο ακολουθεί... το παράδειγμα του συμπαίκτη του στη "Βασίλισσα", δέκα χρόνια μετά το ντεμπούτο του.

Ένα ντεμπούτο που έγινε στις 28 Αυγούστου 2005, σε φιλικό παιχνίδι κόντρα στη Γαλλία. Κι αν αναρωτιέστε γιατί έχει μετρήσει μόλις εκατό συμμετοχές σε μία δεκαετία, θα σας πούμε ότι έλειψε για περίπου μία τετραετία, ελέω της παρουσίας του Ρίκι Ρούμπιο, ο οποίος είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη των ομοσπονδιακών τεχνικών των "φούριας ρόχας".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ