EUROBASKET

Ο Ραντούλιτσα έγινε... καρτούν

Ο Ραντούλιτσα έγινε... καρτούν

Η Σερβία του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα ολοκλήρωσε εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις της στον Β' όμιλο του Eurobasket και πλέον στρέφεται στο ματς με τη Φινλανδία ενώ ο Σέρβος σέντερ του Παναθηναϊκού έγινε καρτούν (PHOTO).

Η Σερβία ολοκλήρωσε αήτητητη τις υποχρεώσεις της στον Β' όμιλο του Eurobasket 2015, κερδίζοντας διαδοχικά τις Ισπανία (80-70), Γερμανία (68-66), Ισλανδία (93-64), Τουρκία (91-72) και Ιταλία (101-82).

Πλέον στρέφεται στην αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής με τη Φινλανδία, στο πρώτο νοκ άουτ ματς της διοργάνωσης για την ομάδας του Σάσα Τζόρτζεβιτς που θέλει να φτάσει ως το τέλος της διαδρομής, ήτοι στον τελικό της 20ής Σεπτεμβρίου.

Στο μεταξύ, ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα έχει καθοριστική συμβολή στο παιχνίδι της Σερβίας, με δεδομένο ότι πρόκειται για τον τρίτο σκόρερ (11.6 π.) και τον δεύτερο ριμπάουντερ (4.8 ριμπ.) των "Αετών" στο τουρνουά. Οι Σέρβοι προετοιμάζονται για τον αγώνα με τους Φινλανδούς και ο νέος σέντερ του Παναθηναϊκού ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με τον ίδιο σαν... καρτούν!

Badza

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Miroslav Raduljica Official (@mraduljica) στις

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ