EUROBASKET

Ο Περάσοβιτς ανακοίνωσε... τον Χεζόνια

Ο Περάσοβιτς ανακοίνωσε... τον Χεζόνια
INTIME SPORTS

Παρότι αρχικά φαινόταν πως θα απουσιάσει, εν τέλει ο Μάριο Χεζόνια θα δώσει το "παρών" στο Eurobasket. Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς ανακοίνωσε την ενσωμάτωση του 20χρονου γκαρντ/φόργουορντ στην προετοιμασία της Κροατίας από την 1η Αυγούστου.

Το κεφάλαιο "Μάριο Χεζόνια" είναι από τα πιο σημαντικά για την Κροατία. Όχι μόνο για το Eurobasket που έρχεται, αλλά γενικότερα. Γι αυτό η παρουσία του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας είναι ζήτημα μείζονος σημασίας. Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα αγωνίζεται αυτή την περίοδο στο Summer League του Λας Βέγκας, έχοντας αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις.

Μαζί όμως είχε έναν μικρό τραυματισμό, που τον κράτησε για λίγο εκτός δράσης. Επ αυτού τοποθετήθηκαν οι Ορλάντο Μάτζικ (ομάδα στην οποία ανήκει πλέον) συνιστώντας του να ξεκουραστεί και να μην επιστρέφει στην Ευρώπη, προκειμένου να προετοιμαστεί κατάλληλα για την πρώτη του χρονιά στο ΝΒΑ. Κι αν στην αρχή ο ίδιος έδειξε τάση να ακολουθήσει τη συμβουλή των "Μάγων", εν τούτοις αποφάσισε να πει το "ναι" στο κάλεσμα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς.

Αυτό επισήμανε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κροατίας με δήλωση που έκανε χθες (18/7) το απόγευμα. " Τις τελευταίες ημέρες υπήρχαν πολλές θεωρίες για την παρουσία του Μάριο Χεζόνια στο Eurobasket . Δεν υπήρξε όμως επίσημη τοποθέτηση από την κροατική ομοσπονδία, από εμένα ή τον παίκτη. Όλο αυτό προκλήθηκε από μία περίεργη κατάσταση στην οποία είναι πρωταγωνιστής ο ίδιος, αν λάβουμε υπόψη τους Ορλάντο Μάτζικ και τον τραυματισμό που είχε στο Summer League ", ανέφερε αρχικά, για να προσθέσει:

" Η επιθυμία του Μάριο να αγωνιστεί με την Κροατία φέτος δεν αμφισβητήθηκε ποτέ στο μυαλό μου και δεν αμφιβάλλω γι αυτό. Παρόλ' αυτά, θέλω να ενημερώσω τον κόσμο πως θα είναι κανονικά στο Eurobasket και θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία από την 1η Αυγούστου, όπως όλοι οι παίκτες που αγωνίζονται στο ΝΒΑ".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ