EUROBASKET

Ο Ντιό έγινε τηλεφωνητής για το Eurobasket 2015

Ο Ντιό έγινε τηλεφωνητής για το Eurobasket 2015

H Γαλλία θα παραταχθεί με όλα της τα αστέρια στο Eurobasket 2015 ενώ ο Μπορίς Ντιό... πετάχτηκε μια βόλτα από τα γραφεία της ομοσπονδίας και απάντησε στα τηλέφωνα για την προώθηση τη διοργάνωσης (VIDEO).

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Γαλλία θα παραταχθεί σε Eurobasket με τη "ταμπέλα" της πρωταθλήτριας Ευρώπης να την ακολουθεί. Οι "τρικολόρ" καλούνται να υπερασπιστούν τον τίτλο που κατέκτησαν το 2013 στη Σλοβενία, γνωρίζοντας πως πλέον όλοι θα περιμένουν στη... γωνία για να τους εκθρονίσουν.

Το θετικό, πάντως, για τον Βενσάν Κολέ είναι πως έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τους δώδεκα που θα έχει στο πλευρό του τον προσεχή Σεπτέμβριο, μέσα από μία λίστα 24 παικτών που μπορεί να διατηρήσει την εθνική ομάδα στην κορυφή της Ευρώπης.

Μεταξύ αυτών, ο Μπορίς Ντιό. Ο Γάλλος φόργουορντ των San Antonio Spurs, ο οποίος αυτή την περίοδο απολαμβάνει τις διακοπές του, συμμετέχει στο VIDEO που έδωσε στην κυκλοφορία η γαλλική ομοσπονδία για την προώθηση της διοργάνωσης, εκτελώντας χρέη τηλεφωνητή!

Θυμίζουμε πως το EuroBasket 2015 θα διεξαχθεί το διάστημα 5-20 Σεπτεμβρίου ενώ θα δώσει τα εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Ο κάτοχος του τίτλου και ο φιναλίστ θα αγωνιστούν απευθείας στους Αγώνες της Βραζιλίας ενώ οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 3-6, θα συμμετάσχουν στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Η φάση των ομίλων θα διεξαχθεί στο Βερολίνο (Γερμανία), τo Μονπελιέ (Γαλλία), τη Ρίγα (Λετονία) και το Ζάγκρεμπ (Κροατία) ενώ η τελική φάση θα πραγματοποιηθεί στη Λιλ (Γαλλία). Οι "τρικολόρ" συμμετέχουν στον Α' όμιλο με τις Φινλανδία, Βοσνία/Ερζεγοβίνη, Πολωνία, Ισραήλ και Ρωσία.

Απολαύστε το VIDEO

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ