EUROBASKET

Ο Μίροτιτς έσκισε τη σημαία της Σερβίας!

Ο Μίροτιτς έσκισε τη σημαία της Σερβίας!
Μίροτιτς

Δείτε σε βίντεο τον Νίκολα Μίροτιτς να σκίζει μία σημαία της Σερβίας κατά την είσοδο του στα αποδυτήρια μετά την ήττα της Ισπανίας από την Ιταλία. Διαβάστε τι είπε ο παίκτης!

Η Ιταλία έριξε κατοστάρα στην Ισπανία το βράδυ της Τρίτης (8/9), με τον Μάρκο Μπελινέλι να πετυχαίνει επτά τρίποντα και να τρελαίνει το γήπεδο. Μετά το τέλος του αγώνα αποθεώθηκε από τον κόσμο, όμως την ίδια χαρά για το... άθλημα φαίνεται πως δεν είχε κι ένας αντίπαλος.

Ο λόγος για τον Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος κατά την έξοδο του από το παρκέ άρπαξε μία κρεμασμένη σημαία της Σερβίας και την έσκισε! Θυμίζουμε πως ο 24χρονος άσος είναι γεννημένος στο Μαυροβούνιο, αλλά αγωνίζεται με την εθνική ομάδα της Ισπανίας.

Ζήτησε συγγνώμη

Λίγο αργότερα, ο Μίροτιτς ζήτησε συγγνώμη μέσω του λογαριασμού του στο twitter: "Λυπούμαι βαθύτατα για την αντίδρασή μου μετά το παιχνίδι. Δεν κατάλαβα πως ήταν μία σημαία, πόσω μάλλον της Σερβίας. Κοιτούσα στο πάτωμα λόγω της έντασης του αγώνα κι ένιωσα κάτι στο πρόσωπό μου. Δεν θα προσέβαλα ποτέ μου κάποιο σύμβολο".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ