EUROBASKET

O Mίροτιτς δίπλα στους Γκασόλ και Νοβίτσκι

O Mίροτιτς δίπλα στους Γκασόλ και Νοβίτσκι

Ο Μίροτιτς είχε την ευκαιρία να βγει φωτογραφία μαζί με τα δύο είδωλα του στην θέση του πάουερ-φόργουορντ, όντας δίπλα στους Γκασόλ και Νοβίτσκι. Εικόνα που την μοιράστηκε στο διαδίκτυο.

Ο Νίκολα Μίροτιτς θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με την εθνική ομάδα της Ισπανίας (με την Ανδρών) σε επίσημη διοργάνωση και είναι ενθουσιασμένος για το γεγονός αυτό.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πατρίδα του, στο Μαυροβούνιο, αλλά σε ηλικία 14 ετών πήγε στην Ισπανία και στις μικρές ομάδες της Ρεάλ Μαδρίτης. Μπασκετικά εκεί εξελίχθηκε. Ακολούθως, όταν ήρθε η ώρα της επιλογής, προτίμησε να γίνει διεθνής με την Ισπανία. Πλέον, ζει το όνειρο του, καθώς θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε Ευρωμπάσκετ με την εθνική ομάδα της Ισπανίας στα 24 του χρόνια.

Η Ισπανία βρίσκεται στον όμιλο του Βερολίνου, στο πιο ανταγωνιστικό γκρουπ, έχοντας να αντιμετωπίσει τις Ιταλία, Γερμανία, Σερβία, Τουρκία και Ισλανδία ( με το stoiximan.gr να δίνει απόδοση 1.90 για κατάκτηση της πρωτιάς στον όμιλο στους "φούριας ρόχας"). Εκεί, ο Νίκολα Μίροτιτς είχε την ευκαιρία να συναντήσει, αλλά και να βγει φωτογραφία, με τα δύο μεγάλα του είδωλα, τα οποία αγωνίζονται στην ίδια θέση με εκείνον, σε αυτή του πάουερ-φόργουορντ. Ο λόγος για τους Πάου Γκασόλ και Ντιρκ Νοβίτσκι.

Ο Νίκολα Μίροτιτς συνάτησε στο Βερολίνο τον σπουδαίο (και οικοδεσπότη) Γερμανό διεθνή φόργουορντ, Ντιρκ Νοβίτσκι, και ζήτησε παράλληλα από τον Πάου Γκασόλ να έρθει κοντά του ώστε να βγουν και οι τρεις μαζί φωτογραφία. Περιχαρής για την στιγμή ο Νίκολα Μίροτιτς, μοιράστηκε την φωτογραφία στο διαδίκτυο.

O Mίροτιτς δίπλα στους Γκασόλ και Νοβίτσκι
TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ