EUROBASKET

Ο Μαριάνοβιτς έβαλε ειδική "μπότα"

Ο Μαριάνοβιτς έβαλε ειδική "μπότα"
INTIME SPORTS

Ο Μίσκο Ραζνιάτοβιτς δημοσίευσε φωτογραφία που δείχνει τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς με προστατευτική μπότα στο αριστερό πόδι, επιτείνοντας την αβεβαιότητα για παρουσία του 27χρονου σέντερ στο Eurobasket.

Αν υπάρχει ένα θέμα που απασχολεί τη Σερβία, περίπου ένα μήνα πριν την έναρξη του Eurobasket, είναι η κατάσταση της υγείας του Μπόμπαν Μαριάνοβιτς. Επειδή μάλιστα γνωρίζουν πως το πόδι του δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, οι Σαν Αντόνιο Σπερς έχουν καταστήσει σαφές πως πριν κάνει οτιδήποτε άλλο, θα πρέπει να περάσει από νέες ιατρικές εξετάσεις . Ειδάλλως, η μεταξύ τους συμφωνία θα πάψει να υφίσταται.

Σήμερα (31/7), ο ατζέντης του πρώην παίκτη του Ερυθρού Αστέρα "ανέβασε" στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter φωτογραφία που τον δείχνει να βρίσκεται στις ΗΠΑ (σ.σ.: "πέταξε" για να ικανοποιήσει το αίτημα των "Σπιρουνιών" φορώντας ειδική προστατευτική μπότα στο αριστερό πόδι. Ο λόγος είναι κυρίως προληπτικός, σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα, αν και όλα θα ξεκαθαρίσουν την ερχόμενη Τρίτη (4/8).

Τότε είναι που θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί τις προσεχείς ημέρες. Επομένως, η Σερβία περιμένει λίγο ακόμη για να μάθει τι μέλλει γενέσθαι. Ομοίως κι ο Σάσα Τζόρτζεβιτς που δεν γνωρίζει ακόμη αν θα τον έχει μαζί του στο Eurobasket. Και να φανταστείτε πως όλα ξεκίνησαν μετά από δηλώσεις που έκανε ο ασίσταντ κόουτς του Ερυθρού Αστέρα, Μπόρκο Ράντοβιτς, ο οποίος -μεταξύ άλλων- ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν από μερικές ημέρες πως ο "Μπομπινέιτορ" έπαιξε με κάταγμα κόπωσης στους τελικούς του σερβικού πρωταθλήματος.

Ο Μαριάνοβιτς έβαλε ειδική "μπότα"
TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ