EUROBASKET

Ο λόγος του Πάρκερ που ξεσήκωσε τους Γάλλους

Ο λόγος του Πάρκερ που ξεσήκωσε τους Γάλλους

Η Γαλλία αντιμετωπίζει απόψε (17/9, 22:00) την Ισπανία στον ημιτελικό του Eurobasket και οι "Bleus" θυμήθηκαν τον ηγετικό λόγο του Τόνι Πάρκερ στο ημίχρονο του ημιτελικού, το 2013 (VIDEO).

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο εξήγησε λίγες ώρες πριν από τον αποψινό (17/9, 22:00) ημιτελικό στο "Πιέρ Μορουά" της Λιλ ότι "οι 27.000 Γάλλοι που θα βρεθούν στο γήπεδο είναι το κίνητρο που ψάχνει η Ισπανία" απέναντι στο μεγάλο φαβορί του Eurobasket.

Ο Τόνι Πάρκερ μετράει 17.7 πόντους μ.ό. σε 14 αγώνες απέναντι στους Ίβηρες ενώ οι συμπατριώτες του γκαρντ των San Antonio Spurs... θυμήθηκαν τον ηγετικό ρόλο του στο ημίχρονο του ημιτελικού του Eurobasket 2013!

"Μας κάνουν συνέχεια το ίδιο κόλπο. Μας φέρονται σαν σκ...ά. Δεν παίζουμε καθόλου δυνατά και δεν πατάμε στη ρακέτα. Πρέπει να ξυπνήσουμε και να παλέψουμε. Δεν με νοιάζει αν χάσουμε, αλλά θα πρέπει να παίξουμε για την περηφάνια μας".

Τι ακολούθησε; Ο Πάρκερ τελείωσε το ματς με 32 πόντους ενώ οι Γάλλοι επικράτησαν με 75-72, προκρίθηκαν στον τελικό κι εν συνεχεία κατέκτησαν τον τίτλο απέναντι στη Λιθουανία!

Μένει να αποδειχθεί αν η ιστορία επαναληφθεί απόψε ή αν οι Ίβηρες θα πάρουν ρεβάνς...

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ