EUROBASKET

Ο Καντέρ δίνει συνέχεια στην κόντρα

Ο Καντέρ δίνει συνέχεια στην κόντρα

Το όνομα του Ενές Καντέρ δεν είναι το πιο αγαπητό μεταξύ των διεθνών παικτών της Τουρκίας. Κάτι που φρόντισε να επιβεβαιώσει ο ίδιος με νέα τοποθέτηση που έκανε μέσω Twitter. Δείτε τι έγραψε.

Εδώ και μία διετία, ο Εργκίν Αταμάν αγνοεί επιδεικτικά τον Ενές Καντέρ στις κλήσεις του για την προετοιμασία της εθνικής ομάδας της Τουρκίας. Κι όταν λέμε "επιδεικτικά", εννοούμε πως ούτε καν αναφέρεται στο όνομά του -σε δημόσιες τοποθετήσεις του. Όταν μάλιστα μιλάμε για έναν παίκτη με ενεργό ρόλο στο ΝΒΑ, καταλαβαίνετε πως κάτι άλλο κρύβεται από πίσω.

Στην αρχή, όλοι νόμισαν πως ήταν ένα είδος... τιμωρίας για το γεγονός πως στο παρελθόν ο 23χρονος σέντερ είπε "όχι" επικαλούμενος τραυματισμό. Στην πορεία όμως, βγήκε και δήλωσε πως " είναι πολιτικοί οι λόγοι που δεν με καλούν στην εθνική ομάδα ", για να γράψει ακόμη ένα επεισόδιο στο σίριαλ.

Εσχάτως, ο παίκτης των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ είπε... να επανέλθει. Μέσω Twitter αυτή τη φορά. Εκεί όπου έγραψε πως " ο Αταμάν προτίμησε να εστιάσει στην εθνική ομάδα από το να μου μιλήσει. Αν η Τουρκία δεν προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αυτός και όσοι "υπακούουν" σε εντολές από την κυβέρνηση θα είναι υπεύθυνοι". Όπως καταλαβαίνετε, δεν έχει πάψει να πιστεύει πως το παρασκήνιο είναι αυτό που του απαγορεύει να εκπροσωπήσει τη χώρα του σε μία μεγάλη διοργάνωση.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ