EUROBASKET

Ο Γκασόλ θέλει άρση του βέτο

Ο Γκασόλ θέλει άρση του βέτο

Ο Πάου Γκασόλ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να εμφανιστεί και στο Eurobasket 2015, ενώ εξηγεί γιατί πιστεύει πως πρέπει να αρθεί το εμπάργκο που δεν επιτρέπει σε κόουτς ισπανικών ομάδων να είναι στην εθνική.

Η Marca επικοινώνησε με τον Πάου Γκασόλ για να συζητήσουν επί του ΝΒΑ, αλλά... πριν ολοκληρωθεί η επικοινωνία έκαναν "στροφή" στο θέμα της εθνικής.

Ο σέντερ των Μπουλς εξήγησε πως " είναι χρήσιμο να αλλάξει ο κανονισμός που δεν επιτρέπει σε κόουτς ισπανικών ομάδων να αναλάβουν την εθνική. Δεν ξέρω ποιος πρέπει να αποφασίσει για τη συνέχιση του εμπάργκο ή όχι. Αυτό που ξέρω είναι ότι είναι λογικό το αίτημα να αλλάξει η ισχύουσα κατάσταση, γιατί η Ισπανία πρέπει να είναι σε θέση να διεκδικεί τους καλύτερους δυνατούς κόουτς".

Θα επιστρέψει το καλοκαίρι στους "φούριας ρόχας"; "Η δέσμευση των παικτών στην εθνική είναι εδώ και πολλά χρόνια τεράστια, αλλά πρέπει πάντα να σκεφτόμαστε πως υπάρχουν παίκτες οι οποίοι παίζουν για πάρα πολλά χρόνια και βρίσκονται σε φάση της καριέρας τους που πρέπει να μειώσουν λίγο ρυθμούς. Θα αποφασίσω για το τι θα κάνω, όταν τελειώσει η σεζόν. Πάντα βέβαια, απολαμβάνω να βρίσκομαι σε αυτήν την παρέα".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ