EUROBASKET

Ο φόβος του άδειου Sinan Erdem Dome

Ο φόβος του άδειου Sinan Erdem Dome

O αποκλεισμός της Τουρκίας ήταν δίκαιος, αλλά καθόλου καλός για τους διοργανωτές. Και ο μόνος τρόπος να μην είναι άδειο το Sinan Erdem Dome, είναι να προχωρήσει η Εθνική μας και να έρθει κόσμος από την Ελλάδα.

Η Τουρκία αποκλείστηκε νωρίς από το Eurobasket 2017 και η μόνη ελπίδα να γεμίσει ξανά το Sinan Erdem Dome είναι να φτάσει μέχρι το τέλος της διοργάνωσης η Ελλάδα. Αλλιώς, είναι πολύ πιθανό να δούμε ημιτελικούς και τελικούς μπροστά σε άδειες εξέδρες.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΙΕΡΑΤΟΣ

Είναι λογικό ότι την Τετάρτη, στον προημιτελικό με την Ρωσία, δεν είναι εύκολο να ταξιδέψουν οι Ελληνες στην Πόλη. Αν όμως η Εθνική κάνει την υπέρβαση και περάσει στα ημιτελικά, τότε τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά. Η Ελλάδα θα έχει μπροστά της δύο ματς για να κερδίσει μετάλλιο και αναμένεται... εκστρατεία από όλα τα μέρη της χώρας μας.

Ηδη εδώ στην Πόλη συζητιέται πολύ το θέμα του άδειου Sinan Erdem Dome στα ματς που δεν έχει συμμετοχή η Τουρκία. Και πλέον οι 12 γίγαντες δεν θα αγωνιστούν ξανά στο Eurobasket 2017 . Η... ελπίδα πλέον διοργανωτών είναι να προχωρήσει η Ελλάδα, μήπως και αποφευχθεί το εκτός αγωνιστικού χώρου φιάσκο.

Αλλωστε η επιλογή των Τούρκων να βάλουν τη Ρωσία ως συνδιοργανώτρια αποδείχθηκε αποτυχημένη, αφού ελάχιστοι ήταν οι εκδρομείς που ήρθαν στην Πόλη για το Eurobasket 2017. Οι Λιθουανοί έμειναν ήδη έξω και κόσμο στο πλευρό τους απ' αυτούς που παραμένουν στο τουρνουά, έχουν κουβαλήσει μόνο οι Λετονοί. Οχι πάρα πολλούς βέβαια.

Τι μένει; Να προχωρήσει η Ελλάδα, που συνορεύει με την Τουρκία και αγαπάει το μπάσκετ όσο λίγες χώρες στην Ευρώπη. Αλλιώς πάμε για ημιτελικούς και τελικούς, μπροστά σε άδειες εξέδρες.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ