EUROBASKET

Ο Φερνάντεθ φίλησε δημοσιογράφο

Ο Φερνάντεθ φίλησε δημοσιογράφο

Ο Ρούντι Φερνάντεθ ήταν ενθουσιασμένος μετά το τέλος του φιλικού της Ισπανίας με την Πολωνία, σε τέτοιο βαθμό που φίλησε τη δημοσιογράφο που του πήρε συνέντευξη.

Η Ισπανία έχει μόλις κερδίσει την Πολωνία (71-64) στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι που έδωσε για την προετοιμασία της εν όψει του Eurobasket, όταν ο Ρούντι Φερνάντεθ καλείται στη μεικτή ζώνη για να μιλήσει για όσα έγιναν στο παρκέ.

Ικανοποιημένος προφανώς από την εμφάνισή του (σ.σ.: πέτυχε 10 πόντους) αλλά και την παρουσία των "φούριας ρόχας" στο φιλικό, ο γκαρντ/φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε την... αγάπη του για τη δημοσιογράφο της ισπανικής τηλεόρασης, φιλώντας την στο μάγουλο. Κι αν αναρωτιέστε ποια είναι η κοπέλα που τράβηξε την προσοχή και την αγάπη του, θα σας πούμε ότι πρόκειται για την αδερφή του, Μάρτα.

Οπότε η συνέντευξη είχε κάπως πιο προσωπικό χαρακτήρα για εκείνον, τονίζοντας πως " νιώθω πολύ καλά. Προσπαθώ πολύ για κάθε δευτερόλεπτο στο παρκέ και θέλω να βοηθήσω με όποιον τρόπο γίνεται. Πρέπει να βρούμε όλοι τον ρυθμό μας εν όψει του Eurobasket", για να καταλήξει λέγοντας πως " είμαστε σε καλή κατάσταση, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε αμυντικά. Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ