EUROBASKET

Ντράγκιτς: "Ήρθαμε για το μετάλλιο, αλλιώς ας πάμε σπίτια μας"

Ντράγκιτς: "Ήρθαμε για το μετάλλιο, αλλιώς ας πάμε σπίτια μας"

Ο αρχηγός της Εθνικής Σλοβενίας, Γκόραν Ντράγκιτς, μιλώντας στο Sport24.gr δεν… κρύφτηκε και έθεσε ως στόχο της ομάδας του την κατάκτηση ενός μεταλλίου.

Μία θέση στο βάθρο και μόνο αυτό έχει στο μυαλό του ο Γκόραν Ντράγκιτς, ο οποίος τόνισε πως ο αγώνας με την Ουκρανία για τους "16" του Eurobasket 2017 ήταν μία καλή ευκαιρία για εκείνον να ξεκουραστεί.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΛΛΟΣ

Ο αρχηγός της εθνικής Σλοβενίας ήτα ξεκάθαρος αναφορικά με το που "βλέπει" ότι μπορεί να φτάσει η ομάδα του στο Eurobasket 2017. Συγκεκριμένα ο Γκόραν Ντράγκιτς είπε: " εννοείται ότι είμαστε εδώ για να κατακτήσουμε ένα μετάλλιο, αλλιώς είναι καλύτερα να πάρουμε τα πράγματα μας και να πάμε σπίτια μας".

Ο Γκόραν Ντράγκιτς υποστήριξε για την άνετη επικράτηση της Σλοβενίας επί της Ουκρανίας : " ήταν σημαντική η νίκη μας, ενόψει της συνέχειας. Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει κυρίως να προετοιμάζεσαι πνευματικά, να είσαι έτοιμος από το πρώτο λεπτό και να μην επιτρέψεις στον αντίπαλο σου να "μπει" στον αγώνα. Έτσι λοιπόν από την αρχή ελέγξαμε τον ρυθμό της αναμέτρησης και φτάσαμε στη νίκη".

Όσον αφορά τον μειωμένο χρόνο συμμετοχής του σε σχέση με τους αγώνες του ομίλου ο Ντράγκιτς τόνισε: " αυτός ο αγώνας ήταν μία καλή ευκαιρία για εμένα να παίξω λιγότερο ώστε να ξεκουραστώ. Μετά τον όμιλο είχαμε ένα κουραστικό ταξίδι από το Ελσίνκι, δεν είχαμε χρόνο να προπονηθούμε. Έτσι νιώθαμε λίγο κουρασμένοι ή τα πόδια μας βαριά. Πλέον αυτό όμως αλλάζει, καθώς έχουμε μπροστά μας δύο ημέρες για να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για τον επόμενο αγώνα".

Για τη συνύπαρξη του με τον Λούκα Ντόντσιτς ο Γκόραν Ντράγκιτς είχε να πει καλύτερα. Πιο συγκεκριμένα ο άσος των Miami Heat δήλωσε: " με τον Λούκα μένουμε στο ίδιο δωμάτιο και πάντα τον συμβουλεύω. Είναι ένα έξυπνο παιδί. Είναι μόλις 18 ετών και είναι το μέλλον του μπάσκετ της Σλοβενίας αλλά και της Ευρώπης. Ανυπομονώ να τον δω στο ΝΒΑ".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ