EUROBASKET

Ντόντσιτς: "Ό,τι περνάει από το χέρι μου για ένα μετάλλιο"

Ντόντσιτς: "Ό,τι περνάει από το χέρι μου για ένα μετάλλιο"

Ο Λούκα Ντόντσιτς βρίσκεται για πρώτη φορά στην καριέρα του σε Eurobasket, έχοντας βάλει από νωρίς ψηλά τον πήχη. Το παιδί - θαύμα της Σλοβενίας μίλησε στο Sport24.gr γι αυτό.

Ευχαριστημένος που αγωνίζεται με τη φανέλα της εθνικής Σλοβενίας στο Eurobasket 2017, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Λούκα Ντότσιτς, ο οποίος δεν θέλησε να θέσει ψηλά τον πήχη. Ο Λούκα Ντόντσιτς μίλησε αρχικά για την αναμέτρηση της Σλοβενίας με την Ισλανδία και είπε: " Ήταν ένα παιχνίδι υψηλού τέμπο. Έπρεπε από την αρχή του αγώνα να σπαταλήσουμε μεγάλο μέρος της ενέργειας μας, γιατί οι Ισλανδοί είναι μία πολύ αθλητική ομάδα και στηρίζεται σε αυτόν τον τομέα".

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΛΣΙΝΚΙ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΛΛΟΣ

Αυτό το τουρνουά είναι το πρώτο στο οποίο συμμετέχει ο 18χρονος γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης και μας περιέγραψε πως είναι για εκείνον αυτή η εμπειρία: " Είναι μεγάλη ευχαρίστηση για εμένα να παίζω με την εθνική ομάδα της Σλοβενίας, μου αρέσει που είμαι σε αυτή τη διοργάνωση. Παίζουμε καλά και έχουμε καταφέρει να έχουμε το απόλυτο των νικών στον όμιλο".

Στη συνέχεια των δηλώσεων του ο Λούκα Ντότσιτς εστίασε στην προσωπική του απόδοση στη διοργάνωση, λέγοντας: " Προσπαθώ να παίζω όπως πάντα. Θέλω να διασκεδάζω τους αγώνες που δίνω, αλλά και να είμαι "επιθετικός". Σε όλο το τουρνουά πρέπει να αγωνίζομαι χωρίς φόβο για τον αντίπαλο". Όταν ρωτήσαμε τον Λούκα Ντόντσιτς μέχρι που ονειρεύεται να φτάσει με την εθνική Σλοβενίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ή αν μπορεί να κάνει μία πρόβλεψη, για το αν θα κατακτήσουν ένα μετάλλιο, εκείνος απλά μας ξέκοψε οποιαδήποτε τέτοια κουβέντα.

Συγκεκριμένα ο ανερχόμενος αστέρας του ευρωπαϊκού μπάσκετ είπε: " Δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι θα κατακτήσουμε ένα μετάλλιο, αλλά θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας γι’ αυτό".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ