EUROBASKET

Ντανίλοβιτς: “Ακόμα και το Γκόλντεν Στέιτ θα είχε πρόβλημα…”

Ντανίλοβιτς: “Ακόμα και το Γκόλντεν Στέιτ θα είχε πρόβλημα…”

Ο πρόεδρος της σερβικής Ομοσπονδίας μπάσκετ, Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς, κλήθηκε να σχολιάσει τον προημιτελικό με την Ιταλία, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς.

Η Σερβία θα αντιμετωπίσει την Ιταλία (13/09, 21:30) στην προημιτελική φάση του Eurobasket 2017 και για πολλούς είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στην τετράδα της διοργάνωσης. Ωστόσο, ο Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς έχει διαφορετική άποψη.

"Θα είναι μία δύσκολη και σκληρή δοκιμασία το ματς με την Ιταλία. Δεν έχω την εντύπωση ότι είμαστε το φαβορί. Έχουμε χάσει 7 παίκτες. Με αυτές τις συνθήκες, ακόμα και το Γκόλντεν Στέιτ θα δυσκολευόταν. Πολλώ δε μάλλον εμείς... Δεν νομίζω ότι έχουμε κάποιο μεγάλο πλεονέκτημα απέναντι στην Ιταλία. Βέβαια, είμαστε υποχρεωμένοι να τα καταφέρουμε και θα δώσουμε μάχη γι' αυτό", ήταν τα πρώτα λόγια του Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς.

Ο πρόεδρος της σερβικής Ομοσπονδίας μπάσκετ τόνισε ακόμα: "Η Ιταλία παίζει καλά. Είναι καλά οργανωμένη ομάδα, με βάθος πάγκου. Τα ματς αυτά είναι σημαντικά και το έπαθλο τεράστιο. Όσο για το Μπογκντάνοβιτς; Είναι σαν γιος μου. Μεγάλωσε στην Παρτιζάν, όταν ήμουν πρόεδρος εκεί. Μου θυμίζει εμένα. Είναι διασκεδαστικό να τον βλέπεις."

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ