EUROBASKET

Νούρκιτς: "Δεν εγκατέλειψα τη Βοσνία"

Νούρκιτς: "Δεν εγκατέλειψα τη Βοσνία"

Ο Γιουσούφ Νούρκιτς τέθηκε εκτός προετοιμασίας της Βοσνίας, όχι γιατί ήταν κουρασμένος, αλλά επειδή έχει πρόβλημα στο γόνατο. Τι λέει ο 19χρονος;

Ο Γιουσούφ Νούρκιτς πήγε στο Ζάγκρεμπ να κάνει εξετάσεις και δεν επέστρεψε στο Σαράγεβο και την προετοιμασία της εθνικής Βοσνίας. Όχι γιατί δεν άντεξε τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς (όπως έγραψαν κάποια μέσα), αλλά γιατί έχει πρόβλημα στο γόνατο.

Όπως είπε προ ολίγου στην ιστοσελίδα tuzlanski.ba, ο ίδιος ο 19χρονος σέντερ " λυπάμαι που δεν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Λυπάμαι περισσότερο, όταν βλέπω πως κάποιοι προσπαθούν να φτιάξουν μια ιστορία, κατά την οποία εγκατέλειψα την εθνική. Έχω πει πως πάντα θα παίζω για τη Βοσνία, αλλά η υγεία μου δεν μου το επιτρέπει. Λυπάμαι αν κάποιος σκέφτεται διαφορετικά".

Οι τελευταίες πληροφορίες ανέφεραν ότι οι Νάγκετς (με τους οποίους έχει τριετές συμβόλαιο) του απαγόρευσαν να παίξει στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, δεδομένου του τραυματισμού του στο γόνατο. Πώς χτύπησε; Πανηγυρίζοντας νίκη της U20, προσγειώθηκε ανώμαλα στο παρκέ. Με τον Νούρκιτς, οι απουσίες του Ιβάνοβιτς φτάνουν τις πέντε (Κούπερ, Τζέντοβιτς, Πέρσιτς και Τόντιτς -δηλαδή, έχει μία σε κάθε θέση).

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ