EUROBASKET

"Νιώθω πόσο τον αγαπούν!"

"Νιώθω πόσο τον αγαπούν!"

Με αφορμή το Eurobasket που διεξάγεται στο Zάγκρεμπ, το Sport24.gr επισκέφτηκε το μουσείο του αξέχαστου Ντράζεν Πέτροβιτς, όπου περίμενε η μητέρα του Μπιζέρκα, κρατώντας τη φανέλα του Στέφεν Κάρι.

Το Sport24.gr σας είχε ξεναγήσει παλιότερα στο μουσείο του Ντράζεν Πέτροβιτς, ωστόσο με αφορμή τη διεξαγωγή του Euroleague 2015 και την παρουσία της Εθνικής μας στο Ζάγκρεμπ, βρεθήκαμε ξανά εκεί.

Ζάγκρεμπ, αποστολή: Γιώργος Οικονόμου

Δεν σου πάει η καρδιά να μην επισκεφτείς το "σπίτι" του τεράστιου Ντράζεν, οπότε αυτό κάναμε κι εμείς λίγη ώρα μετά τον Φώτη Κατσικάρη ο οποίος πέρασε εκεί αρκετή ώρα μαζί με την οικογένεια του.

Εκεί μας υποδέχτηκε η μητέρα του Ντράζεν, Μπιζέρκα Πέτροβιτς και μας είπε με νόημα “Βλέποντας τον κόσμο που έρχεται εδώ στο μουσείο, νιώθω πόσο αγαπούν τον Ντράζεν. Όσο κι εγώ!”.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη διάρκεια της συνομιλίας μας, η αγαπημένη μητέρα του αείμνηστου Ντράζεν, κρατούσε τη φανέλα του Στέφεν Κάρι την οποία έστειλε ο Αμερικανός παίκτης για το μουσείο, μόλις κατέκτησε το Πρωτάθλημα με τους Γκόλντειν Στέιτ Γουόριορς.

Στο All Star Game του 1993 ο μικρός τότε Στεφ είχε περάσει υπέροχα με την οικογένεια Πέτροβιτς, τη στιγμή που ο Ντελ Κάρι είχε σηκωθεί για να συμμετάσχει στο διαγωνισμό τριπόντων και δεν το ξέχασε μόλις στέφθηκε Πρωταθλητής του ΝΒΑ.

Μέσα από τις παρακάτω φωτογραφίες μπορείτε να δείτε τις στιγμές που εκτυλίχθηκαν σήμερα στο μουσείο του Ντράζεν Πέτροβιτς.

"Νιώθω πόσο τον αγαπούν!"
"Νιώθω πόσο τον αγαπούν!"
"Νιώθω πόσο τον αγαπούν!"
TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ