EUROBASKET

Νεστέροβιτς: "Ραντεβού με τον Ολυμπιακό στο Final 4"

Νεστέροβιτς: "Ραντεβού με τον Ολυμπιακό στο Final 4"

Λίγες ώρες πριν το σημαντικό παιχνίδι της Ελλάδας με τη Σλοβενία, ο Ράσο Νεστέροβιτς μιλάει στο Sport24.gr, αποθεώνει τον Βασίλη Σπανούλη και θυμάται στιγμές από τον Ολυμπιακό.

Ο Ράσο Νεστέροβιτς μιλάει στο Sport24.gr, αποθεώνει τον Βασίλη Σπανούλη και θυμάται στιγμές από τον Ολυμπιακό. "Πιστεύω πως θ’ απολαύσουμε ένα καλό και δυνατό παιχνίδι. Οι δύο ομάδες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και ελπίζω να κερδίσουμε", υποστήριξε αρχικά ο παλαίμαχος Σλόβενος σέντερ ενώ στην ερώτηση για τον ποιον παίκτη ξεχωρίζει από την ελληνική ομάδα υποστήριξε:

"Oπωσδήποτε ο πρώτος παίκτης της ομάδας είναι ο Βασίλης Σπανούλης και μετά οι υπόλοιποι αλλά έχουν πολλούς επικίνδυνους παίκτες. Ο Πρίντεζης, ο Μπουρούσης, ο Παπανικολάου και κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί. Kάθε μέρα κάποιος παίκτης αποφασίζει και κρίνει το παιχνίδι".

Όσο για τις αναμνήσεις του από τον Ολυμπιακό, ο Νεστέροβιτς υποστήριξε: "Θυμάμαι όλες τις καλές στιγμές και τον τίτλο ο οποίος στο τέλος είναι αυτό που μένει. Οπωσδήποτε θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα και ελπίζω να δω τους φίλους του Ολυμπιακού στο Final 4 και να γιορτάσουμε μαζί τον τίτλο!".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ