EUROBASKET

Ναβάρο: "Τελευταία χρονιά μου στην εθνική Ισπανίας"

Ναβάρο: "Τελευταία χρονιά μου στην εθνική Ισπανίας"

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο δήλωσε πως το φετινό Ευρωμπάσκετ θα είναι η τελευταία διοργάνωση στην οποία θα αγωνιστεί με την φανέλα της εθνικής Ισπανίας.

Ένας τεράστιο κεφάλαιο του ισπανικού μπάσκετ αναμένεται να κλείσει στο φετινό Ευρωμπάσκετ. Όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό "Radio Marca" ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο, στο φετινό Ευρωμπάσκετ θα φορέσει για τελευταία φορά την φανέλα της εθνικής Ισπανίας.

" Αυτή θα είναι η τελευταία χρονιά μου στην εθνική" δήλωσε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα, ρίχνοντας τίτλους τέλους σε μία σπουδαία πορεία, αφού είναι ο ρέκορντμαν συμμετοχών στην ιστορία της εθνικής Ισπανίας.

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι έχοντας πατήσει τα 37 χρόνια και έχοντας μία μέτρια σεζόν με τη Μπαρτσελόνα, αυτή η απόφαση ήταν μάλλον αναμενόμενη. Αυτό δεν αλλάζει βέβαια το γεγονός ότι το ισπανικό μπάσκετ δεν θα "πονέσει" από την αποχώρησή του από την εθνική ομάδα της χώρας, αφού ήταν από τους κύριους υπεύθυνους της ονειρεμένης πορείας των "φούριας ρόχας" την τελευταία 10ετία.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ