EUROBASKET

Ναβάρο: "Καλύτερη στιγμή μου στην εθνική το χρυσό στο Μουντομπάσκετ του 2006"

Ναβάρο: "Καλύτερη στιγμή μου στην εθνική το χρυσό στο Μουντομπάσκετ του 2006"

Στις αποχαιρετιστήριες δηλώσεις του με την εθνική Ισπανίας ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο δήλωσε ότι η καλύτερη στιγμή του με την φανέλα με το εθνόσημο ήταν η κατάκτηση της 1ης θέσης στο Μουντομπάσκετ της Ιαπωνίας, όπου οι Ίβηρες είχαν κερδίσει στον τελικό την Ελλάδα.

Ο Χουάν Κάρλος Ναβαρο έριξε τίτλους τέλους στην καριέρα του στην εθνική Ισπανίας, αποχαιρετώντας την με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Eurobasket . Μετά τον αγώνα έδωσε το "παρών" στην Συνέντευξη Τύπου, κάνοντας τον απολογισμό της πορείας του με την Ισπανία, όπου και υποστήριξε ότι η καλύτερη στιγμή του ήταν το χρυσό μετάλλιο στο Mundobasket της Ιαπωνίας το 2006, όπου στον τελικό είχε αντιμετωπίσει την Ελλάδα.

"Αισθάνομαι ευλογμένος που φόρεσα αυτή την φανέλα για 16 χρόνια" δήλωσε αρχικά ο βετεράνος γκαρντ, για να συμπληρώσει έπειτα από ερώτηση που του τέθηκε για το ποια θεωρεί την καλύτερη στιγμή του με την φανέλα της Ισπανίας:" Υπάρχουν πολλές στιγμές για τις οποίες είμαι περήφανος. Πολλές επιτυχίες. Ίσως το χρυσό μετάλλιο στο Mundobasket του 2006 να ήταν η πιο περήφανη στιγμή μου. Κάθε χρονιά όμως ήταν σημαντική, επειδή κάθε χρόνο μαθαίνεις κάτι".

Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα και της εθνικής Ισπανίας παραδέχθηκε στην συνέχεια ότι η αποχώρησή του από την εθνική ομάδα του αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση, ενώ στοι τέλος των δηλώσεών του δεν παρέλειψε να αποθεώσει τον προπονητή του, Σέρτζιο Σκαριόλο: " Είμαι περήφανος που ολοκλήρωσα την καριέρα μου στην εθνική με ένα μετάλλιο, γεγονός που αποτελεί μεγάλη επιτυχία. Θα προτιμούσα να κλείσω την καριέρα μου στην εθνικκή με ένα χρυσό μετάλλιο, αλλά θεωρώ ότι η ομάδα πήγε πολύ καλά δεδομένου ότι ηττήθηκε στον ημιτελικό. Είμαι ευγνώμων στους συμπαίκτες μου, οι οποίοι έκαναν σπουδαία δουλειά. Θα ήθελα τέλος να ευχαριστήσω τον κόουτς Σκαριόλο. Ήταν ευχαρίστηση να παίζω για αυτόν".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ