EUROBASKET

Ναβάρο: "Έχω το ίδιο κίνητρο με εσάς!"

Ναβάρο: "Έχω το ίδιο κίνητρο με εσάς!"

Η Ισπανία δοκιμάζεται απόψε (5/9, 19:00) κόντρα στη Σερβία και ο μεγάλος απών Χουάν Κάρλος Ναβάρο έστειλε ανοιχτή επιστολή στη "φούρια ρόχα", εξηγώντας ότι έχει τεράστια εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες του!

Η Ισπανία θα παραταχθεί με ηχηρές απουσίες στο 39ο Eurobasket, με δεδομένο ότι ο Σέρτζιο Σκαριόλο δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μαρκ Γκασόλ, Χοσέ Μανουέλ Καλδερόν, Ρίκι Ρούμπιο, Άλεξ Αμπρίνες καιτον αρχηγό Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Ο 35χρονος γκαρντ υποβλήθηκε σε επέμβαση στο πέλμα πριν από δυο μήνες και συνεχίζει την αποθεραπεία του. Έστω κι έτσι, έστειλε ανοιχτή επιστολή στους συμπαίκτες του στην εθνική Ισπανίας, εκφράζοντας την τεράστια εμπιστοσύνη του στη "φούρια ρόχα" λίγες ώρες πριν από την αποψινή (5/9, 19:00) "μάχη" με τη Σερβία.

Η επιστολή του Ναβάρο

"Έφτασε, λοιπόν, η ώρα! Ξεκινά ένα ακόμα Eurobasket. Αυτή τη φορά σας παρακολουθώ από απόσταση. Πλέον συγκεντρώνομαι στην αποθεραπεία μετά από τον τραυματισμό στο πόδι όμως δεν πρόκειται να σας αφήσω μόνους σε αυτή τη διοργάνωση! Έχω κάποιους συμπαίκτες που θα παίξουν με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους (Τόμιτς, Σατοράνσκι, Ρίμπας, Περπέρογλου), καθώς και καλούς φίλους που πιστεύω ότι θα κάνουν σπουδαία πράγματα με την Ισπανία! Ανυπομονώ κι εγώ μαζί σας! Έχω κι εγώ το ίδιο κίνητρο με εσάς. Τον ίδιο ενθουσιασμό!

Οι αντίπαλοι της εθνικής μας είναι πολύ δύσκολοι. Αρχικά η Σερβία, η δευτεραθλήτρια κόσμου κι ένα από τα μεγάλα φαβορί. Μια σπουδαία ομάδα, με δυνατούς παίκτες. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο τουρνουά. Νομίζω ότι έστω κι έτσι, η Ισπανία έχει επιλογές και πιθανότητες. Θεωρώ ότι οι παίκτες που κάλεσε ο κόουτς Σκαριόλο είναι τοπ επιπέδου. Έχω τεράστια εμπιστοσύνη στην εμπειρία του Πάου, του Φελίπε, του Σέρχιο, του Ρούντι και του Σαν Εμετέριο. Θα έχουν μεγάλη στήριξη από τον Μίροτιτς και τον Πάου Ρίμπας, με τον οποίο θα είμαστε συμπαίκτες στην Μπαρτσελόνα.

Καλή τύχη σε όλους και ειδικά στην εθνική Ισπανίας! Ελπίζω να πάνε όλα καλά, ώστε να γίνουν απολαυστικά παιχνίδια!!!

Χουάν Κάρλος Ναβάρο

Αρχηγός της Μπαρτσελόνα"

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ