EUROBASKET

Ναβάρο: "Είμαστε ακόμα σε κατάσταση σοκ λόγω του Γιουλ"

Spain's Juan Carlos Navarro shoots over Nigeria's Michael Gbinije, right, during a basketball game at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Thursday, Aug. 11, 2016. (AP Photo/Charlie Neibergall)
(AP Photo/Charlie Neibergall) AP

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο παραδέχθηκε μετά το φιλικό με την Βενεζουέλα ότι όλοι στην Ισπανία βρίσκονται ακόμα σε κατάσταση σοκ λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Σέρχιο Γιουλ, τονίζοντας όμως ότι όλοι πρέπει να κοιτάξουν μπροστά.

Στο φιλικό της Ισπανίας με την Βενεζουέλα (νίκη με 90-44), ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο έγραψε ιστορία, αφού ξεπέρασε σε συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας του τον Σαν Επιφάνιο . Μετά τον αγώνα ωστόσο ο Ισπανός γκαρντ δε μπορούσε να μην κάνει αναφορά στον Σέρχιο Γιουλ.

Με τον σταρ της Ρεάλ να αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για 6-9 μήνες λόγω του σοβαρού τραυματισμού του στο γόνατο (ρήξη χιαστού) στο φιλικό με το Βέλγιο, ο Ναβάρο παραδέχθηκε ότι στην Ισπανία δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα αυτό το γεγονός. " Είμαστε ακόμα σε κατάσταση σοκ λόγω του τραυματισμού του Γιουλ. Απλώς κόντρα στην Βενεζουέλα ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι" δήλωσε αρχικα΄ο Ναβάρο.

Ακολούθως, πάντως, προσπάθησε να κοιτάξει την επόμενη μέρα: " Πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Να βρούμε τρόπο να καλύψουμε το κενό του, αλλά όχι αυτά που κάνει, γιατί αυτά είναι μοναδικά. Χάσαμε έναν πολύ σημαντικό παίκτη, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε".

(AP Photo/Charlie Neibergall)

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ