EUROBASKET

Ναύλωσαν 11 αεροπλάνα οι Σλοβένοι ενόψει του τελικού του Eurobasket!

Ναύλωσαν 11 αεροπλάνα οι Σλοβένοι ενόψει του τελικού του Eurobasket!

Τρέλα στην Σλοβενία! Με την παρέα του Ντράγκιτς να προκρίνεται στον τελικό του Eurobasket, οι Σλοβένοι έχουν ήδη ναυλώσει 11 αεροπλάνα για να πάνε στην Κωνσταντινούπολη και να παρακολουθήσουν τον τελικό της Κυριακής (17/9)!

Η Σλοβενία ζει ιστορικές στιγμές. Η παρέα των Ντράγκιτς/Ντόνσιτς "τρέλανε" κόσμο με την πρόκρισή της στον τελικό του Eurobasket σε βάρος της Ισπανίας , με τους Σλοβένους φιλάθλους να κάνουν τα αδύνατα-δυνατά προκειμένου να βρεθούν στην Κωνσταντινούπολη για τον τελικό της Κυριακής (17/9)!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Σλοβενικού τύπου, στην χώρα έχουν ήδη ναυλώσει 11 αεροπλάνα για την Κυριακή (!) όταν συνήθως καθημερινά υπάρχουν δύο πτήσεις από την Σλοβενία για την Τουρκία!

Όπως αναφέρουν μάλιστα οι Σλοβένοι, αυτή είναι μόνο η αρχή, αφού την ίδια στιγμή υπάρχουν 335 νέες αιτήσεις για διαβατήρια, ενώ μία τουρκική αεροπορική εταιρία δεσμεύτηκε να βάλει μεγαλύτερα αεροπλάνα από την Σλοβενία για την Τουρκία προκειμένου να ικανοποιηθεί περισσότερος κόσμος!

Πρόκειται αν μη τι άλλο για μία θετική εξέλιξη και για τους διοργανωτές, οι οποίοι φοβόντουσαν ότι το γήπεδο θα ήταν άδειο στον τελικό. Οι Σλοβένοι ωστόσο φαίνονται διατεθειμένοι να φέρουν... πανικό στο γήπεδο με το πάθος τους και να "βάψουν" πράσινη την Κωνσταντινούπολη!

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ