EUROBASKET

Ναδάλ: "Μία αξέχαστη γενιά"

Ναδάλ: "Μία αξέχαστη γενιά"

Ο κορυφαίος Ισπανός τενίστας, Ραφαέλ Ναδάλ, βρέθηκε κοντά στην εθνική του ομάδα στο Ευρωμπάσκετ και πανηγύρισε μαζί της την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ευρώπης.

Ο Ραφαέλ Ναδάλ, ο κορυφαίος Ισπανός τενίστας, αλλά και ένας από τους καλύτερους στον κόσμο, είναι γνωστός λάτρης του μπάσκετ. Και δεν έχασε την ευκαιρία να στηρίξει την εθνική του ομάδα.

Ο Ραφαέλ Ναδάλ ταξίδεψε στη Γαλλία και έδωσε το "παρών" στον μεγάλο τελικό, στον οποίο η παρέα του Πάου Γκασόλ κέρδισε την Λιθουανία, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο και το Πρωτάθλημα Ευρώπης. Μετά το τέλος της αναμέτρησης το γιόρτασε μαζί με τους συμπατριώτες του στα αποδυτήρια.

Ο 29χρονος τενίστας μίλησε για τον θρίαμβο της εθνικής Ισπανίας στο φετινό Ευρωμπάσκετ, τονίζοντας πως "πρόκειται για μία αξέχαστη γενικά παικτών. Σπουδαίου μπασκετμπολίστες. Έχουν προσφέρει πάρα πολλά, τίτλους, μετάλλια, σε όλες τις διοργανώσεις. Παρακολούθησα όλα τα παιχνίδια τους στο φετινό Ευρωμπάσκετ. Για εμένα είναι προνόμιο που στηρίζω αυτή την σπουδαία ομάδα".

Και συνέχισε: "Έχω καλή σχέση με κάποιους παίκτες στην εθνική ομάδα, όπως με τον Πάου Γκασόλ, με τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ (φωτογραφία), αλλά και με τον Ρούντι Φερνάντεθ. Πρόκειται για ένα σπουδαίο επιτελείο ανθρώπων που μας έχουν προσφέρει πολλές χαρές και διακρίσεις τα τελευταία 10 χρόνια. Μιλάω με τον Πάου και πραγματικά είναι είναι πολύ χαρούμενος που αγωνίζεται με την εθνική Ισπανίας. Έκανε ένα από τα καλύτερα τουρνουά στην καριέρα του. Ήταν καταπληκτικός".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ