EUROBASKET

Μπράμος: "Το ζήτησε ο κόουτς!"

Μπράμος: "Το ζήτησε ο κόουτς!"
INTIME SPORTS

Τα σουτ δεν μπαίνουν για τον Μάικ Μπράμο ο οποίος χάρηκε που η Εθνική αφήνει το Αλίτους για το Βίλνιους,ελπίζοντας ότι θα είναι πιο εύστοχος. Διαβάστε τι του είπε ο Ζούρος

Ο Μάικ Μπράμος συνεχίζει να σουτάρει παρά το γεγονός ότι είναι άστοχος και όπως ξεκαθάρισε του το ζήτησε ο Ηλίας Ζούρος που θεωρεί ότι κάποια στιγμή θα μπουν τα σουτ.

"Ευτυχώς αλλάζουμε γήπεδο (επειδή δεν του μπαίνουν τα σουτ). Κάποια στιγμή θα μπουν τα σουτ. Δεν νομίζω ότι κάνω κάτι κακό, ελεύθερα σουτ είναι, απλά δεν μπαίνουν μέσα. Είναι θέμα ημέρας", σχολίασε ο άσος της Γκραν Κανάρια και συνέχισε:

" Το θέμα είναι ότι έχω αυτοπεποίθηση και ο κόουτς μου λέει να σουτάρω, συνεπώς συνεχίζω. Το σημαντικό είναι ότι νίκησε η ελληνική ομάδα και περάσαμε στην επόμενη φάση.

Όλα αυτά για μένα είναι μία καινούρια εμπειρία, μαθαίνω συνέχεια, αυτό το Ευρωμπάσκετ είναι ότι καλύτερο μέχρι στιγμής στην καριέρα μου και θα με βοηθήσει στη συνέχεια".

Αναφορικά με τη φάση με τον Νικ Καλάθη και την ασίστ που του έβγαλε ο άσος του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα να καρφώσει, επισήμανε: "Είναι κάτι που έχουμε δουλέψει πολύ στις προπονήσεις. Άλλωστε, το ζήτησε ο κόουτς στο τάιμ άουτ και το κάναμε".

Πάντως, ο Μπράμος ερωτήθηκε και πάλι για το αν γνωρίζει που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν, ωστόσο δήλωσε άγνοια... "Δεν έχω κάποια εξέλιξη, σχετικά με το που θα παίξω τη νέα σεζόν. Θέλω να παίξω στην Ελλάδα και στην Ευρωλίγκα, δηλαδή στον Ολυμπιακό, αλλά περιμένω προς το παρόν".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ