EUROBASKET

Μπράμος: "Μάθημα μέσω βίντεο"

Μπράμος: "Μάθημα μέσω βίντεο"
INTIME SPORTS

Ο Μάικ Μπράμος τόνισε ότι η Εθνική αγωνίστηκε εξαιρετικά στο στο δεύτερο ημίχρονο, παίζοντας πολύ καλή άμυνα. Διαβάστε αναλυτικά (vid.)...

Ο Μάικ Μπράμος αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για το θετικό αποτέλεσμα της Εθνικής μας απέναντι στο Μαυροβούνιο, αλλά και για τη συνέχεια στο Ευρωμπάσκετ.

Σύμφωνα με τον Μπράμος το "κλειδί" για να φτάσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στη νίκη ήταν η άμυνα που έπαιξε κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.

" Αντιδράσαμε σωστά και παίξαμε πολύ καλή άμυνα. Αυτή ήταν και το κλειδί για να πάρουμε τη νίκη. Βγάλαμε ενέργεια και πήραμε το θετικό αποτέλεσμα που τόσο πολύ θέλαμε", τόνισε αρχικά ο Μπράμος και πρόσθεσε στη συνέχεια:

" Μετά από ένα κλειστό πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά και με την έναρξη του τρίτου δεκαλέπτου σε εκείνο το διάστημα ήμασταν καλοί και πήραμε τη νίκη που είναι πολύ σημαντική. Το πρωί είδαμε όλο τον χθεσινό αγώνα και είναι σημαντικό να βλέπεις τον εαυτό σου στην χειρότερη στιγμή. Καταλαβαίνεις τι λάθη έχεις κάνει και βελτιώνεσαι αμέσως".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ