EUROBASKET

Μπουρούσης: "Θα προετοιμαστούμε σωστά για τα χιαστί"

Μπουρούσης: "Θα προετοιμαστούμε σωστά για τα χιαστί"
INTIME SPORTS

Την πεποίθηση του ότι η Εθνική θα είναι κατάλληλα προετοιμασμένη για τα χιαστί παιχνίδια εξέφρασε ο Γιάννης Μπουρούσης, μετά τη νίκη επί της Ολλανδίας και το "5 στα 5" στη φάση των ομίλων του Eurobasket.

Η Ελλάδα ολοκλήρωσε με ιδανικό τρόπο τις υποχρεώσεις της στην φάση των ομίλων του Eurobasket, καθώς μετά και τη νίκη επί της Ολλανδίας πέτυχε το απόλυτο των 5 νικών σε ισάριθμες αναμετρήσεις επί κροατικού εδάφους.

Τώρα η Εθνική ομάδα θα ταξιδέψει για τη Λιλ, όπου θα αντιμετωπίσει το Βέλγιο (12/9, 15:30) και ο Γιάννης Μπουρούσης εξέφρασε την πεποίθηση του ότι οι διεθνείς θα είναι προετοιμασμένοι κατάλληλα για τα χιαστί παιχνίδια.

"Παίζαμε τόσο καιρό για να έρθουν τα χιαστί παιχνίδια. Θα προετοιμαστούμε σωστά. Είναι δύσκολη η ώρα που παίζουμε. Θα δούμε αύριο για το Βέλγιο.

Τους αντιμετωπίσαμε σε φιλικό. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα. Θα παίξουμε δυνατά για να αντεπεξέλθουμε. Βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι", τόνισε αρχικά και συνέχισε κάνοντας αναφορά στη νίκη επί της Ολλανδίας:

"Σήμερα δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Θέλαμε να κερδίσουμε απόψε για να μην... λένε τίποτα. Δεν υπάρχουν ποσοστά νίκης. Πάμε να κερδίσουμε το Βέλγιο. Κρατάμε ότι είχαμε τη σωστή αντίδραση στα περισσότερα παιχνίδια και ότι είμαστε υγιείς".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ