EUROBASKET

Μπογκντάνοβιτς: "Κανείς δεν είναι σίγουρος"

Μπογκντάνοβιτς: "Κανείς δεν είναι σίγουρος"

Ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς ενημέρωσε πως συμφωνεί απόλυτα με τις ιδέες που έχει ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς, για την -εκ των αντιπάλων μας- Κροατία, εν όψει του Eurobasket 2015. Τι εννοούσε ο NBAer;

Την τελευταία αγωνιστική περίοδο, δραστηριοποιείται στο ΝΒΑ. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει άποψη επί των όσων συμβαίνουν στην Ευρώπη. Για αυτό και σε συνέντευξη του στην κροατική "Sportske", ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς είπε πως συμφωνεί απόλυτα με τον νέο κόουτς της εθνικής Κροατίας, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, ως προς το πώς θέλει να διαχειριστεί την όλη ιστορία, εν όψει του Eurobasket 2015. Όπως ξεκαθάρισε ο νέος εθνικός προπονητής, ευθύς εξ αρχής, ουδείς μπορεί να θεωρεί δεδομένη τη συμμετοχή του.

Ο νέος κόουτς της αντιπάλου μας, στη διοργάνωση (στον όμιλο του Ζάγκρεμπ) είχε εξηγήσει πως θα κάνει τις κλήσεις στο τέλος του Ιουνίου, μετά το τέλος όλων των λιγκών. Θα είναι 16 οι παίκτες που θα προσκληθούν (και έχει στο μυαλό του) και από αυτούς θα βγάλει την 12αδα που θα παίξει στο τουρνουά.

χει δίκιο ο "Πέρας". Και οι 16 που θα προσκληθούμε, θα πρέπει να πάμε στην προετοιμασία και να παλέψουμε για μια θέση στο ρόστερ που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο Πανευρωπαϊκό. Είναι δίκαιο να παίξουν στη διοργάνωση οι 12 καλύτεροι. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος θα έπρεπε να έχει εγγυημένη θέση, προκειμένου να παραστεί στην προετοιμασία. Και γνωρίζοντας τον Περάσοβιτς, μπορώ να πω ότι κανείς δεν μπορεί να νιώθει σίγουρος. Πιστέψτε με. Ξέρω τι λέω".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ