EUROBASKET

Μπογκντάνοβιτς: "Δεν κοιμηθήκαμε μετά την ήττα στον ημιτελικό"

Μπογκντάνοβιτς: "Δεν κοιμηθήκαμε μετά την ήττα στον ημιτελικό"

Η ήττα από τη Λιθουανία στον ημιτελικό του Eurobasket, απογοήτευσε άπαντες στη Σερβία. Σε τέτοιο βαθμό που οι παίκτες έμειναν ξάγρυπνοι για δύο βράδια, όπως αποκάλυψε ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς.

Η κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας σε συνδυασμό με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις έως τα προημιτελικά του Eurobasket, είχαν μετατρέψει τη Σερβία σε πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού στη Λιλ. Ο ημιτελικός με τη Λιθουανία όμως, "γκρέμισε" τα όνειρα των παικτών του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Οι "όρλοβι" δεν κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης, κι ως εκ τούτου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, με την απογοήτευση και τη θλίψη να κυριεύει άπαντες. Σε σημείο που μάλιστα, οι παίκτες δεν κοιμήθηκαν, όπως αποκάλυψε ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς μιλώντας στην Sportski Zurnal.

" Δεν κοιμηθήκαμε για δύο βράδια μετά τον χαμένο ημιτελικό με τη Λιθουανία. Είναι πραγματικά δύσκολο να περιγράψεις αυτό που συνέβη. Δεν γίνεται να το αποτυπώσεις με λόγια", ήταν οι πρώτες κουβέντες του 23χρονου γκαρντ, ο οποίος επεσήμανε πως " όλα πήγαν ιδανικά μέχρι τον ημιτελικό, αλλά μετά από αυτό το παιχνίδι...".

Η ήττα και η απώλεια, εν τέλει, του μεταλλίου δεν κλόνισε στο ελάχιστο πάντως τις σχέσεις μεταξύ των παικτών, αφού " παραμένουμε καλοί φίλοι και φυσικά υπάρχει εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια. Έστω κι έτσι πάντως καταφέραμε να έχουμε μία δεύτερη ευκαιρία μέσω του Προολυμπιακού τουρνουά. Αν τα καταφέρουμε εκεί, όλα θα έχουν ξεχαστεί".

Μέσα σε όλα δεν παρέλειψε να τονίσει πως " είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου. Δεν είχαμε ποτέ καλύτερο κλίμα και σχέσεις. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Κάναμε εξαιρετική δουλειά, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε ένα μετάλλιο".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ