EUROBASKET

Μπλουμς: "Μάχη εμείς, τίτλους ο Παναθηναϊκός"

Μπλουμς: "Μάχη εμείς, τίτλους ο Παναθηναϊκός"

Ο Γιάνις Μπλουμς μίλησε στο Sport24.gr, έδωσε το σύνθημα για τους Λετονούς, ώστε να κάνουν την υπέρβαση απέναντι στην Ελλάδα, ενώ δεν ξέχασε τους φίλους του "τριφυλλιού".

Στο δρόμο της Ελλάδας για τις θέσεις 5-8 του Ευρωμπάσκετ , θα βρεθεί η Λετονία και θα επιδιώξει να κάνει την έκπληξη. Αυτό άλλωστε, τόνισε και ο Μπλουμς μετά το ματς της ομάδας του κόντρα στη Γαλλία όπου οι Λετονοί κατάφεραν για ένα ημίχρονο να φανούν ανταγωνιστικοί.

" Στο δεύτερο ημίχρονο μετά το κακό ξεκίνημα στο τρίτο δεκάλεπτο, ήταν "κλειδί" για την εξέλιξη του αγώνα. Πήραν διαφορά δέκα πόντων και ήταν πολύ δύσκολο να επιστρέψουμε επειδή η Γαλλία διαθέτει παίκτες με μεγάλη εμπειρία. Είχαν το προβάδισμα με διψήφια διαφορά και ήταν πολύ δύσκολο να την ανατρέψουμε", είπε αρχικά ο γνώριμός μας από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό.

Όσο για την αναμέτρηση με την Ελλάδα, ο Λετονός γκαρντ τόνισε: " Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Γνωρίζω τον κόουτς Κατσικάρη καλά και η ομάδα του παίζει δυνατά σε κάθε παιχνίδι. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε σκληρά και θα προσπαθήσουμε να παλέψουμε για να βρεθούμε στο Προολυμπιακό τουρνουά. Γνωρίζω πως οι καλύτεροι παίκτες στην Ευρώπη, αγωνίζονται στην Ελλάδα. Παίζουν πολύ καλό μπάσκετ, όπως συνηθίζουν οι ελληνικές ομάδες, σκληρά και πηγαίνουν σε κλειστό σκορ. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να δώσουμε το 100%".

Στη συνέχεια ο Μπλουμς μας μίλησε για το γεγονός πως θα βρεθεί ξανά απέναντι στους Έλληνες παίκτες πολλούς από τους οποίους, αντιμετώπισε με τον Παναθηναϊκό πέρσι. " Ξέρω πολύ καλά τους Έλληνες παίκτες, τον Κατσικάρη και το ελληνικό μπάσκετ. Παίζουν δυνατά σαν ομάδα και σκληρά. Δεν θα είναι εύκολο αλλά θα προσπαθήσουμε να παλέψουμε και να παίξουμε καλό μπάσκετ".

Κλείνοντας ο έμπειρος παίκτης, δεν ξέχασε τον Παναθηναϊκό και τους φιλάθλους του καθώς σχολίασε: " Εύχομαι στους φίλους του Παναθηναϊκού τα καλύτερα και ελπίζω η ομάδα να παίξει καλά αυτή τη σεζόν και να κατακτήσει πολλά τρόπαια".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ