EUROBASKET

Μπλουμς: "Δεν υπάρχει φαβορί στο Ελλάδα - Λιθουανία"

Μπλουμς: "Δεν υπάρχει φαβορί στο Ελλάδα - Λιθουανία"

Ο γκαρντ της Λετονίας, Γιάνις Μπλουμς, μιλώντας στο Sport24.gr εξήγησε το λόγο που στην αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Λιθουανία δεν υπάρχει φαβορί, ενώ τόνισε πως η ομάδα που θα είναι πιο έτοιμη πνευματικά θα έχει το πλεονέκτημα.

Στη μέση χώρισε της πιθανότητες πρόκρισης ο Γιάνις Μπλουμς, μιλώντας για το ζευγάρι Ελλάδα-Λιθουανία, ενώ υπογράμμισε πως η Εθνική θα είναι πιο έτοιμη για την αναμέτρηση λόγω εμπειρίας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΛΛΟΣ

Ο Γιάνις Μπλουμς είπε για την αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Λιθουανία, για τη φάση των "16" του Eurobasket 2017: " η αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Λιθουανία θα είναι πολύ ωραία. Εχω αρκετούς φίλους στις δύο ομάδες. Πλέον είναι διαφορετικά στη φάση που βρισκόμαστε. Χάνεις έναν αγώνα και πας σπίτι σου. Σίγουρα η Ελλάδα θα είναι πιο έτοιμη, γιατί είναι και αρκετά έμπειρη. Οι παίκτες της έχουν παίξει στην EuroLeague, έχουν πάει σε Final4. Αγωνίζονται στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, οπότε μιλάμε για ό,τι καλύτερο στην Ευρώπη".

Ο Λετονός γκαρντ, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, όταν κλήθηκε να χρίσει μία ομάδα φαβορί είπε: "ο ι πιθανότητες που δίνω είναι 50-50. Έχω αρκετούς φίλους και στις δύο ομάδες και νομίζω πως και οι δύο εθνικές έχουν εξαιρετικούς παίκτες. Όποιος είναι πιο έτοιμος πνευματικά θα νικήσει".

Ο Γιάνις Μπλουμς αναφέρθηκε και στην πορεία της εθνικής του ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα: " νομίζω ότι έως τώρα στη διοργάνωση τα πάμε πολύ καλά. Το πλάνο μας ήταν να βγούμε πρώτοι ή δεύτεροι στον όμιλο. Μέχρι τώρα τα έχουμε καταφέρει. Πλέον έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με το Μαυροβούνιο, που είναι «ή ζεις ή πεθαίνεις». Έτσι είναι πλέον για όλες τις ομάδες και θα πρέπει να υπάρχει συγκέντρωση στα ματς".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ