EUROBASKET

Μπιέλιτσα: "Έργο Τζόρτζεβιτς!"

Μπιέλιτσα: "Έργο Τζόρτζεβιτς!"

Ο Νέμανια Μπιέλιτσα... ξέρανε τη Γερμανία όμως δεν ξέχασε τους συμπαίκτες του κι εν συνεχεία εξήγησε τον λόγο που βγάζει τεράστια αυτοπεποίθηση στα κρίσιμα σημεία των αγώνων (VIDEO).

Η Σερβία έκανε το 2-0 στο 39ο Eurobasket και πλέον είναι το ξεκάθαρο φαβορί για την πρώτη θέση στον όμιλο του "θανάτου" , μετά τις νίκες επί της Ισπανίας και της Γερμανίας.

Ο Νέμανια Μπιέλιτσα ήταν αυτός που σφράγισε το 68-66 επί της "νασιονάλμανσαφτ" και ακολούθως αναφέρθηκε στην ελευθερία που του δίνει ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

"Το σύστημα στο time-out ήταν να πάρω εγώ την μπάλα! ΟΚ, πέτυχα το καλάθι, όμως δεν θα κατορθώναμε απολύτως τίποτα χωρίς τον Στέφαν (σ.σ. Μάρκοβιτς),τον Κάλινιτς και τα άλλα παιδιά που έπαιξαν πολύ καλή άμυνα. Ήμασταν λίγο τυχεροί στο τέλος όμως αξίζαμε τη νίκη. Ήμασταν εξαντλημένοι έπειτα από το παιχνίδι με την Ισπανία όμως όλα πήγαν καλά. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε το ρεπό και να προετοιμαστούμε για τα δύσκολα παιχνίδια που μας περιμένουν στον όμιλο (σ.σ. 8/9 με Ισλανδία, 9/9 με Τουρκία, 10/9 με Ιταλία)".

Όταν, μάλιστα, ένας Γερμανός δημοσιογράφος ρώτησε τον Μπιέλιτσα το πού οφείλεται το... κρύο αίμα στα κρίσιμα σημεία του ματς, ο φόργουορντ των Timberwolves γύρισε προς τον Σάσα Τζόρτζεβιτς κι εξήγησε: "Η αυτοπεποίθησή μου σε αυτές τις καταστάσεις προέρχεται από την ελευθερία που μου δίνει ο προπονητής μου στο παιχνίδι. Αυτό, ακριβώς, είναι το κλειδί!".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ