EUROBASKET

Μπελινέλι: "Ίσως να είναι το τελευταίο μου Ευρωμπάσκετ"

Μπελινέλι: "Ίσως να είναι το τελευταίο μου Ευρωμπάσκετ"

Ο Μάρκο Μπελινέλι αποκάλυψε ότι είναι πολύ πιθανό το προσεχές Ευρωμπάσκετ να είναι το τελευταίο του με την Εθνική Ιταλίας.

Άλλος ένας από τους "μεγάλους" της γενιάς του σκέφτεται να αποσυρθεί από την εθνική ομάδα... Ο Μάρκο Μπελινέλι, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Gazzetta dello Sport, παραδέχτηκε ότι το φετινό Ευρωμπάσκετ ενδεχομένως να είναι και το τελευταίο του, δηλώνοντας ότι σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την εθνική ομάδα.

" Αν είναι η τελευταία μου διοργάνωση με την Ιταλία; Γιατί όχι... Θα δούμε τι θα συμβεί αλλά στο μυαλό μου υπάρχει η σκέψη ότι αυτό θα μπορούσε να είναι το τελευταίο μου Ευρωμπάσκετ" δήλωσε μεταξύ άλλων ο σούτινγκ γκαρντ των Ατλάντα Χοκς, ο οποίος έχει δηλώσει το "παρών" σε κάθε μεγάλη διοργάνωση στην οποία έχει πάρει μέρος η Εθνική Ιταλίας από το 2006 έως σήμερα.

Τα πεπραγμένα του Μπελινέλι με την Εθνική

Ο 31χρονος σούτινγκ γκαρντ έχει 15,6 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ κατά μέσο όρο με τους "ατζούρι" σε μεγάλες διοργανώσεις, δίχως όμως να κατακτήσει ποτέ ένα μετάλλιο. Η καλύτερη θέση που έχει καταλάβει ο Μπελινέλι με την εθνική ομάδα της πατρίδας του ήταν η 6η στο Ευρωμπάσκετ του 2015.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ