EUROBASKET

Μπατούμ: "Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε"

Μπατούμ: "Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε"
INTIMESPORTS

Ο Νικολά Μπατούμ μίλησε για τον προημιτελικό με τη Λετονία (15/9, 22:00), τονίζοντας πως ουδείς στο στρατόπεδο της Γαλλίας υποτιμά την ομάδα του Άιναρς Μπαγκάτσκις.

Ακόμη ένα βήμα προς το repeat θέλει να κάνει η Γαλλία, η οποία το βράδυ της Τρίτης (15/9, 22:00) αντιμετωπίσει τη Λετονία, στον δεύτερο προημιτελικό του Eurobasket. Η παρέα του Τόνι Πάρκερ γνωρίζει καλά πως η ομάδα του Άιναρς Μπαγκάτσκις μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι, όπως απέδειξε και κόντρα στη Σλοβενία για τους "16".

" Είναι επικίνδυνο παιχνίδι, αλλά είμαστε έμπειρη ομάδα. Η Λετονία είναι στα προημιτελικά και διαθέτει την τέταρτη καλύτερη άμυνα στη διοργάνωση. Έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία έως τώρα, γι αυτό είμαστε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στη δουλειά που πρέπει να κάνουμε στο παρκέ. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νικολά Μπατούμ για την αποψινή αναμέτρηση.

Ο φόργουορντ των Σάρλοτ Χόρνετς δεν θέλει να κοιτάζει πολύ μακριά. Πάει βήμα βήμα για τη διατήρηση των σκήπτρων, αφού -μέσα σε όλα- μείζονος σημασίας είναι η εξασφάλιση της παρουσίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. " Η πρόκριση στα ημιτελικά θα μας δώσει -στη χειρότερη- την πρόκριση στο προ-ολυμπιακό τουρνουά, οπότε καταλαβαίνετε τη σημασία της αναμέτρησης", είπε για το έτερο κέρδος της πρόκρισης στους "4" του Eurobasket".

Κλείνοντας δεν παρέλειψε να αποθεώσει τον Νάντο Ντε Κολό, ο οποίος κάνει εξαιρετικό τουρνουά έως τώρα μετρώντας 12.2 πόντους, 5.5 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ κατά μέσο όρο: " Το λέω καιρό τώρα πως είμαι οπαδός του Νάντο (Ντε Κολό). Παίζουμε μαζί από παιδιά, οπότε ξέρω πολύ καλά πόσο έχει εξελιχθεί. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ