EUROBASKET

Μπάγκαριτς: "Θα ήθελα να παίξω με τον Σπανούλη"

Μπάγκαριτς: "Θα ήθελα να παίξω με τον Σπανούλη"
INTIME SPORTS

Ο Ντάλιμπορ Μπάγκαριτς μιλάει στο Sport24.gr για τον αρχηγό του Ολυμπιακού και την Εθνική μας ομάδα που προχωράει αήττητη στο Ευρωμπάσκετ.

Στα πρώτα παιχνίδια του Ευρωμπάσκετ που πραγματοποιούνται στην Κροατία, ένας από τους πιο τακτικούς επισκέπτες στην Ζάγκρεμπ Αρένα, είναι ο Ντάλιμπορ Μπάγκαριτς. Γνώριμος μας από τη θητεία του στον Ολυμπιακό αλλά και το Μαρούσι, ο Κροάτης σέντερ μίλησε στο Sport24.gr και αφού παραδέχτηκε τα λάθη της καριέρας του στη συνέχεια αναφέρθηκε στο Ευρωμπάσκετ, την Εθνική μας ομάδα αλλά και τον Βασίλη Σπανούλη με τον οποίο τόνισε πως θα ήθελε να είναι συμπαίκτης.

" Το Ευρωμπάσκετ είναι σε εξέλιξη και εδώ στο Ζάγκρεμπ παρακολουθούμε ένα πολύ ενδιαφέρον γκρουπ. Η Ελλάδα είναι η καλύτερη ομάδα στον όμιλο και το έδειξε στο παρκέ. Κέρδισε την Κροατία και θα τερματίσει πρώτη, ελπίζω η δική μου ομάδα να είναι δεύτερη", σχολίασε αρχικά ο Μπάγκαριτς και πρόσθεσε: " Στη Γαλλία δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα. Ο όμιλος που πραγματοποιείται στη Γερμανία είναι πολύ δύσκολος και θα γίνουν εκπληκτικά παιχνίδια".

Όσο για το αν η Ελλάδα μπορεί να φτάσει στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου σε αυτό το Ευρωμπάσκετ, ο Κροάτης σέντερ υποστήριξε: " H Iσπανία δεν τα πήγε καλά, η Ελλάδα είχε σταθερή απόδοση. Αν συνεχίσει έτσι και σε κάθε παιχνίδι γίνεται καλύτερη τότε όλα είναι πιθανά".

Αναφορικά με τις στιγμές που πέρασε στην Ελλάδα, ο Ντάλιμπορ Μπάγκαριτς ήταν ξεκάθαρος: " Έζησα πολύ όμορφες στιγμές στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός έχει εκπληκτικούς φιλάθλους και το σημαντικότερο είναι πως όταν έρχομαι στην Ελλάδα με θυμούνται. Aυτό είναι κάτι πραγματικά που εκτιμώ στους φίλους του Ολυμπιακού".

Στην ερώτηση για το ποιον παίκτη της Ελλάδας θα ήθελε να έχει συμπαίκτη, ο Κροάτης τόνισε: " Φυσικά τον Βασίλη Σπανούλη, είναι πάρα πολύ καλός παίκτης. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θα ήθελα πολύ να είμαι συμπαίκτης του".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ