EUROBASKET

Μίσσας: "O Καλάθης μου είπε «παίζω άλλα δύο ματς»"

Μίσσας: "O Καλάθης μου είπε «παίζω άλλα δύο ματς»"

Ο Κώστας Μίσσας προανήγγειλε την αποχώρησή του από τον πάγκο της Εθνικής, αναφέρθηκε στο ροτέισον του αγώνα με τη Ρωσία και ξεκαθάρισε πως το Eurobasket αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση.

Τον απολογισμό όσων έγιναν έγιναν τους προηγούμενους δύο μήνες, από την προετοιμασία μέχρι το τέλος της πορείας στον χθεσινό προημιτελικό με τη Ρωσία, έκανε ο Κώστας Μίσσας κατά την επιστροφή της Εθνικής από την Κωνσταντινούπολη. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε για το μικρό rotation στον αγώνα με τη Ρωσία, τη γεύση που αφήνει στο στόμα η 8η θέση, καθώς και για το δικό του μέλλον στην Εθνική...

" Μας έμεινε μια γλυκόπικρη γεύση. Από τη μία προκριθήκαμε στους οκτώ, αλλά θα μπορούσαμε φτάσουμε και μέχρι τα ημιτελικά. Ηταν δύο δύσκολοι μήνες. Παρουσιάσαμε μια κακή εικόνα στην α' φάση, μια καλή στα νοκ άουτ, οπότε μας μένει αυτή η γλυκόπικρη γεύση" τόνισε αρχικά ο Κώστας Μίσσας, που αναφέρθηκε εν συνεχεία στο ροτέισον που χρησιμοποίησε στον προημιτελικό.

" Είχαμε τρεις μέρες ξεκούρασης. Ανάλογα με τη μορφή και τη ροή κάναμε κάποια πράγματα. Στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού η ομάδα έμεινε έτσι, πάντα σε επικοινωνία με τους παίκτες. Για παράδειγμα έβγαλα για δύο λεπτά τον Καλάθη που ήταν ο καλύτερος του αγώνα και μου είπε 'κόουτς παίζω άλλα δύο παιχνίδια'. Τη μία φορά έχουμε ανοικτό rotation, την άλλη κλειστό, τα πάντα ωστόσο έχουν σχέση με το αποτέλεσμα".

O coach Μίσσας συμπλήρωσε: "Είμαι στρατιώτης της Εθνικής. Δεν κυνήγησα τη θέση. Πιστεύω κάποια κομμάτια τα διαχειρίστηκα σωστά, από την απώλεια του Γιάννη μέχρι και τις δυσκολίες που βρήκαμε στον δρόμο μας. Ήθελα να είχαμε την καλύτερη δυνατή εικόνα. Αυτή ήταν η ουσία".

Σχετικά με το μέλλον του, ο "στρατηγός" ξεκαθάρισε πως: ” Μετά από δύο μήνες πίεσης, θεωρώ ότι βλάπτει σοβαρά την υγεία. Δεν είσαι και πολύ καλά. Βέβαια θα μιλήσουμε με την διοίκηση, αν και επιλογή σου είναι ένας καλύτερος τρόπος ζωής. Πρέπει να πω ένα ευχαριστώ σε όλους τους Έλληνες που βρέθηκαν μαζί μας, τους Πελαργούς, οι οποίοι ήταν κοντά μας στα εύκολα και στα δύσκολα”.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ