EUROBASKET

Μίροτιτς ή Ιμπάκα;

Μίροτιτς ή Ιμπάκα;

Ο Νίκολα Μίροτιτς έθεσε εαυτόν στη διάθεση της Ισπανίας για το Eurobasket 2015 και η ηλεκτρονική έκδοση της Marca ζήτησε από τους φιλάθλους να ψηφίσουν τον νατουραλιζέ που θέλουν στη "φούρια ρόχα". Δείτε τα αποτελέσματα!

Ο Νίκολα Μίροτιτς ολοκλήρωσε εντυπωσιακά τη σεζόν στο ΝΒΑ με 10.2 πόντους, 4.9 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ μ.ό., συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη πεντάδα των Rookies κι εν συνεχεία έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Σέρτζιο Σκαριόλο για το Eurobasket 2015.

Ο Μαυροβούνιος (με ισπανική υπηκοότητα) πάουερ φόργουορντ των Chicago Bulls έχει αγωνιστεί σε δυο διοργανώσεις με την εθνική Ισπανίας U-20 (σ.σ. στα Eurobasket της Κροατίας και του Μπιλμπάο) όμως δεν έχει συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, λόγω Ιμπάκα. Βλέπετε, ο 25χρονος φόργουορντ/σέντερ των Thunder ήταν ο νατουραλιζέ της Ισπανίας στις τελευταίες διεθνείς διοργανώσεις κι έτσι ο Μίροτιτς δεν είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί με τη "φούρια ρόχα".

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο θα ανακοινώσει στις 30/6 την προεπιλογή ενόψει Eurobasket και η ηλεκτρονική έκδοση της Marca έβαλε στους φιλάθλους του μεγάλο δίλημμα: Μίροτιτς ή Ιμπάκα; Σε σύνολο 1.807 ψήφων, ο Μίροτιτς έχει συγκεντρώσει το 64.1% των προτιμήσεων (ήτοι, 1.158 ψήφους), αντί του 35.9% του Ιμπάκα (649).

Μίροτιτς ή Ιμπάκα;
TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ