EUROBASKET

Με Χλίνασον στο Eurobasket η Ισλανδία

Με Χλίνασον στο Eurobasket η Ισλανδία

Ο πρώτος αντίπαλος της Εθνικής Ανδρών στο Eurobasket, Ισλανδία, ανακοίνωσε τους δώδεκα (12) παίκτες που θα βρεθούν στο Ελσίνκι. Μέσα ο Τρίγκβι Χλίνασον.

Η Ισλανδία μπήκε στον χορό των ανακοινώσεων της ομάδας που θα παρατάξει στο Eurobasket, δηλώνοντας έτοιμη για τη φετινή διοργάνωση. Ο πρώτος αντίπαλος της Εθνικής Ανδρών στο Ελσίνκι (31/8, 16:30) ενημέρωσε για τους δώδεκα παίκτες που θα παλέψουν για τη διάκριση, ήτοι για την πρόκριση στη φάση των νοκ - άουτ. Μετά τη μεγάλη επιτυχία της ποδοσφαιρικής ομάδας της χώρας, που έφτασε μέχρι τους "8" του Euro 2016, είναι μεγάλη η πρόκληση για την ομάδα μπάσκετ της χώρας.

Στους δώδεκα που επέλεξε ο Κρεγκ Πέντερσεν βρίσκονται τόσο ο Τρίγβκι Χλίνασον, το νέο μεγάλο αστέρι του ευρωπαϊκού μπάσκετ, όσο κι ο Χόρντουρ Βίλιαλμσον, που πέρασε από τα μέρη μας, φορώντας τη φανέλα των Τρικάλων (σ.σ.: τη νέα αγωνιστική περίοδο θα συνεργαστεί με τον Κώστα Φλεβαράκη στην Αστάνα).

Συγκεκριμένα, στη δωδεκάδα της Ισλανδίας βρίσκονται οι: Μάρτιν Χέρμανσον (Σαλόν - Ρεμς), Έγκιρ Μπορ Στέιναρσον (Τάου Καστέλο), Κρίστοφερ Άκοξ (Κνατσπιρνούφελαγκ), Χλίνουρ Μπέρινγκσον (Στιάρναν), Γιον Αρνόρ Στεφάνσον (Κνατσπιρνούφελαγκ), Έλβαρ Μαρ Φρίντρικσον (Μπάρι Γιουνιβέρσιτι), Χόρντουρ Βίλιαλμσον (Αστάνα), Λόγκι Γκούναρσον (Νιάρντβικ), Πάβελ Ερμολίνσκι (Κνατσπιρνούφελαγκ), Χαούκουρ Χέλγκι Πάλσον (Σολέ), Τρίγκβι Χλίνασον (Βαλένθια) και Μπρίνιαρ Μπορ Μπιόρνσον (Κνατσπιρνούφελαγκ).

Με Χλίνασον στο Eurobasket η Ισλανδία

Photo Credits: KKI

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ