EUROBASKET

Με την προβλεπόμενη δωδεκάδα στο Eurobasket το Μαυροβούνιο

ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ (Eurokinissi Sports)
ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπόγκνταν Τάνιεβιτς ανακοίνωσε τους δώδεκα παίκτες που θα έχει μαζί του στο Eurobasket, συμπεριλαμβάνοντας στη λίστα του τον Ταϊρίς Ράις.

Χωρίς κάποια έκπληξη προέκυψε η δωδεκάδα του Μαυροβουνίου για το Eurobasket, με τον Μπόγκνταν Τάνιεβιτς να γίνεται ο προτελευταίος προπονητής που ανακοίνωσε αποστολή για τη διοργάνωση (σ.σ.: εκκρεμεί ακόμη η σύνθεση της Τουρκίας).

Με τον Ταϊρίς Ράις να καταλαμβάνει τη θέση του "νατουραλιζέ" στη σύνθεση της ομάδας και το δίδυμο των Νίκολα Βούτσεβιτς - Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς να ξεχωρίζει, το Μαυροβούνιο θα επιδιώξει ξεχωρίσει από τον Γ' Όμιλο (Κλουζ), στον οποίο βρίσκονται επίσης η Ρουμανία, η Κροατία, η Τσεχία, η Ισπανία και η Ουγγαρία. Στους δώδεκα "εκλεκτούς" του ομοσπονδιακού τεχνικού του Μαυροβουνίου βρίσκεται, επίσης, ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Νίκολα Ιβάνοβιτς, αλλά κι ο Ντίνο Ράντοντσιτς, το νέο αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά η δωδεκάδα του Μαυροβουνίου: Ταϊρίς Ράις, Νίκολα Ιβάνοβιτς, Σουάν Σέχοβιτς, Νέμανια Βράνιες, Βλάντιμιρ Μιχάιλοβιτς, Νίκολα Παβλίσεβιτς, Νέμανια Τζούρισιτς, Ντίνο Ράντοντσιτς, Νίκολα Βούτσεβιτς, Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς, Φίλιπ Μπάροβιτς και Μάρκο Τοντόροβιτς.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ