EUROBASKET

Με Τεόντοσιτς και Νέντοβιτς στο "Ακρόπολις"

Serbia's Milos Teodosic (4) reacts after making a three-point basket during a quarterfinal round basketball game against Croatia at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, Aug. 17, 2016. (AP Photo/Charlie Neibergall)
Serbia's Milos Teodosic (4) reacts after making a three-point basket during a quarterfinal round basketball game against Croatia at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, Aug. 17, 2016. (AP Photo/Charlie Neibergall) AP

Με δύο νέα πρόσωπα θα παραταχθεί η Σερβία στο "Ακρόπολις", αφού οι Μίλος Τεόντοσιτς και Νέμανια Νέντοβιτς θα ενσωματωθούν στην αποστολή των "όρλοβι" για τα τελευταία φιλικά παιχνίδια.

Δέκα ημέρες πριν από την έναρξη του EuroBasket, κι ο Σάσα Τζόρτζεβιτς άκουσε τα πρώτα ευχάριστα νέα της προετοιμασίας. Μετά την απογοήτευση για την απουσία των Μάρκο Σιμόνοβιτς και Μίροσλαβ Ραντούλιτσα (λόγω τραυματισμού, αμφότεροι), η Σερβία μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μίλος Τεόντοσιτς και Νέμανια Νέντοβιτς για το μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού.

Όπως αποκάλυψε το " Sport Klub " οι δύο παίκτες θα ακολουθήσουν την αποστολή της ομάδας για την Αθήνα, προκειμένου να δώσουν το "παρών" στο "Ακρόπολις", στα τελευταία φιλικά τεστ πριν από το EuroBasket. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των "όρλοβι" ενημερώθηκε πως αμφότεροι είναι σε θέση να αγωνιστούν (σ.σ.: ο δεύτερος τραυματίστηκε στην έναρξη της προετοιμασίας στον ώμο), με τα παιχνίδια κόντρα σε Ελλάδα, Ιταλία και Γεωργία να αποτελούν την κατάλληλη ευκαιρία για ενσωμάτωσή τους στο rotation και ενίσχυση της ποιότητας της Σερβίας.

Παρά τις αρκετές απουσίες (με κορυφαία αυτή του Νίκολα Γιόκιτς) άλλωστε, η σερβική ομάδα είναι μέσα στα φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην Κωνσταντινούπολη. Θυμίζουμε πως η Σερβία είναι στον Δ' Όμιλο (της Κωνσταντινούπολης) μαζί με Τουρκία, Μεγάλη Βρετανία, Βέλγιο, Ρωσία και Λετονία.

AP Photo/Charlie Neibergall

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ