EUROBASKET

Με Σρέντερ, Πλάις και Νοβίτσκι η Γερμανία

Με Σρέντερ, Πλάις και Νοβίτσκι η Γερμανία

Στο "Ergo Supercup" στο Αμβούργο, η Γερμανία νίκησε τη Λετονία με 85-80. Κορυφαίοι για τη "νασιοναλμανσάφτ" οι Σρέντερ (22π.), Πλάις (21π.) και Νοβίτσκι (11π., 10ριμπ.). Νίκες για Ιταλία, Ισλανδία.

Η Γερμανία διοργανώνει τον δεύτερο όμιλο του Eurobasket 2015, αυτόν που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο με τη συμμετοχή και της Τουρκίας, της Ισπανίας, της Σερβίας, της Ιταλίας και της Ισλανδίας.

Αυτός, άλλωστε, ήταν ο κύριος λόγος που ο Ντιρκ Νοβίτσκι αποφάσισε να επιστρέψει στη "νασιοναλμανσάφτ" και να τη βοηθήσει να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Μόλις έκανε γνωστή την απόφαση του ο Γερμανός θρύλος, ακολούθησε η ενημέρωση πως στις υπηρεσίες του Κρις Φλέμινγκ θα τεθεί και ο Ντένις Σρέντερ . Ο γκαρντ των Hawks ήταν ο κορυφαίος για τη Γερμανία στη σημερινή (21/8) φιλική νίκη με 85-80 επί της Λετονίας στο πλαίσιο του "Ergo Cup", ολοκληρώνοντας το ματς με 22 πόντους (5/8 βολ., 7/14 δίπ., 1/2 τρίπ.), 3 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 15'23".

Από 'κει και πέρα, ο Τίμπορ Πλάις πρόσθεσε 21 πόντους ενώ ο Νοβίτσκι έκανε double-double με 11 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Νίκες για Ιταλία, Ισλανδία

Στο μεταξύ, η Ιταλία επιβλήθηκε της Φινλανδίας με 86-72 έχοντας έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και πρώτο σκόρερ τον Ντανίλο Γκαλινάρι (18π.). Σε ό,τι αφορά τον Ντάνιελ Χάκετ, ο γκαρντ του Ολυμπιακού είχε 2 πόντους και 4 ασίστ. Στο τρίτο φιλικό της ημέρας, η Ισλανδίας επιβλήθηκε της Ολλανδίας (σ.σ. αντιπάλου της Εθνικής στον Γ' όμιλο του Eurobasket 2015) με 67-65.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ