EUROBASKET

Με ΝΒΑερς και Χάκετ η προεπιλογή της Ιταλίας, εκτός Μπαρνιάνι/Τζεντίλε

Με ΝΒΑερς και Χάκετ η προεπιλογή της Ιταλίας, εκτός Μπαρνιάνι/Τζεντίλε
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με τα ονόματα των ΝΒΑερς Γκαλινάρι και Μπελινέλι, αλλά και του Χάκετ, να ξεχωρίζουν ο Έτορε Μεσίνα ανακοίνωσε την προεπιλογή της Ιταλίας ενόψει του Ευρωμπάσκετ, αποτελούμενη από 19 παίκτες. Εκτός, όπως αναμενόταν, Τζεντίλε και Μπαρνιάνι.

Χωρίς τους Αλεσάντρο Τζεντίλε και Αντρέα Μπαρνιάνι, αλλά με τους Ντανίλο Γκαλινάρι, Μάρκο Μπελινέλι και Ντάνιελ Χάκετ θα ξεκινήσει την προετοιμασία της η Εθνική Ιταλίας ενόψει του φετινού Ευρωμπάσκετ.

Ο προπονητής της Ιταλίας, Έτορε Μεσίνα, έκανε γνωστά τα ονόματα των 19 παικτών που θα λάβουν μέρος στην προετοιμασία, καθώς και των 5 αναπληρωματικών, που θα πρέπει να είναι έτοιμοι αν χρειαστεί, όπου ξεχωρίζουν ακόμα τα ονόματα των Νικόλο Μέλι και Λουίτζι Ντατόμε.

Αναλυτικά η λίστα των Ιταλών:

Γκαρντ: Ντάνιελ Χάκετ, Πιέτρο Αραντόρι, Μάρκο Μπελινέλι, Αντρέα Τσιντσιαρίνι, Αμεντέο Ντέλα Βάλε, Αριέλ Φιλόι, Ντιέγκο Φλακαντόρι, Στέφανο Τόνουτ, Λούκα Βιτάλι

Φόργουορντ: Ντανίλο Γκαλινάρι, Λουίτζι Ντατόμε, Νικόλο Μέλι, Νταβίντε Πάσκολο, Αγούντου Αμπάς, Φιλίπο Ρόσι, Αντρέα Ζερίνι

Σέντερ: Πολ Μπλίγια, Ρικάρντο Τσέρβι, Μάρκο Κουζέν

Οι πέντε αναπληρωματικοί είναι οι Σιμόνε Φοντέκιο (φόργουορντ), Νταβίντε Μορέτι (γκαρντ), Αντόνιο Ιανούτσι (σέντερ), Κρίστιαν Μπαμς (φόργουορντ/σέντερ) και Λεονάρντο Κάντι (γκαρντ)

Η Ιταλία βρίσκεται στον Β' Όμιλο, αυτόν του Τελ Αβίβ, παρέα με το Ισραήλ, την Λιθουανία, την Γερμανία, την Ουκρανία και την Γεωργία.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ