EUROBASKET

Με Ντε Κολό στο Ευρωμπάσκετ η Γαλλία

Nando de Colo of France waves to the crowd shortly after being voted the Most Valuable Player in the just-concluded FIBA Olympic Qualifying basketball match Sunday, July 10, 2016 at the Mall of Asia Arena in suburban Pasay city south of Manila, Philippines. Presenting the award is Al Panlilio, left. (AP Photo/Bullit Marquez)
AP Photo/Bullit Marquez AP

Ο Νάντο Ντε Κολό δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Γαλλική εφημερίδα ότι παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα θα ενισχύσει κανονικά την Εθνική Γαλλίας στο Ευρωμπάσκετ του 2017.

Εδώ και καιρό κυκλοφορούσε η φήμη ότι ο Νάντο Ντε Κολό θα ακολουθήσει τον δρόμο του... Νικολά Μπατούμ και δεν θα πάρει μέρος στο Ευρωμπάσκετ του 2017 με την Γαλλία. Ο ίδιος ωστόσο φρόντισε να διαψεύσει άμεσα αυτή τη φήμη,

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Γαλλική εφημερίδα "L'Equipe", o γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας δήλωσε πως " σκέφτηκα να ξεκουραστώ αυτό το καλοκαίρι, αλλά τελικά αποφάσισα να αγωνιστώ κανονικά σε αυτό το Ευρωμπάσκετ και να ξεκουραστώ το καλοκαίρι του 2018".

Ο Ντε Κολό παραδέχθηκε στην συνέχεια πως η απώλεια του Μπατούμ θα είναι μεγάλη, ωστόσο καταλαβαίνει την επιλογή του φόργουορντ των Χόρνετς: " Είναι κρίμα που δεν θα μπορούμε να υπολογίζουμε στην βοήθειά του. Πιστεύω ότι πήρε αυτή την απόφαση επειδή η ομάδα του δεν προκρίθηκε στα πλέι-οφ του ΝΒΑ. Θέλει να εστιάσει στην ομάδα του".

AP Photo/Bullit Marquez

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ