EUROBASKET

Με μπροστάρη τον Νοβίτσκι η Γερμανία

Με μπροστάρη τον Νοβίτσκι η Γερμανία

O Μάικ Τσίρμπες τέθηκε νοκ άουτ λόγω τραυματισμού ενώ ο Ντένις Σρέντερ δεν αγωνίστηκε απόψε (22/8) κόντρα στην Πολωνία όμως η Γερμανία επικράτησε με 82-69 στο πλαίσιο του Ergo Supercup. Κορυφαίος ο Ντιρκ Νοβίτσκι.

Η είδηση ότι ο Μάικ Τσίρμπες δεν θα ενισχύσει τη Γερμανία στο Eurobasket σόκαρε τη "νασιοναλμανσάφτ", που συνεχίζει την προετοιμασία της με φιλικά στο Αμβούργο. Σήμερα (22/8) η ομάδα του Κρις Φλέμινγκ επιβλήθηκε 82-69 της Πολωνίας κι έκανε το "δυο στα δυο" στο Ergo Supercup.

O Ντιρκ Νοβίτσκι το... πήρε πάνω του. Τελείωσε το ματς με 18 πόντους (2/2 βολ., 5/5 δίπ., 2/4 τρίπ.), 7 ριμπάουντ, 2 κοψίματα, 1 ασίστ σε 23'15" και δείχνει ότι ανεβάζει στροφές στο πιο κρίσιμο σημείο της προετοιμασίας των Γερμανών. Κατά τα άλλα, δεν χρησιμοποιήθηκε ο Ντένις Σρέντερ ενώ ο Πολ Ζίπσερ έδωσε 12 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 μπλοκ και 1 κλέψιμο σε 25'44".

Για τους Πολωνούς, ο Μάρτσιν Γκορτάτ είχε 14 πόντους και 8 ριμπάουντ ενώ ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού (και νατουραλιζέ της Πολωνίας) Έι Τζέι Σλότερ πρόσθεσε 8 πόντους, 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε 26'15".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ